Το μήνυμα Δένδια από τη γέφυρα της Φρεγάτας «Ύδρα» στον Κόλπο Άντεν 

«Περήφανοι  που υπερασπίζετε τα εθνικά συμφέροντα»     

 

Μήνυμα για την υπεράσπιση των εθνικών συμφερόντων της χώρας μας με την επιχείρηση ΑΣΠΙΔΕΣ έστειλε ο  Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας, ο οποίος επισκέφθηκε αιφνιδιαστικά σήμερα και υπό συνθήκες άκρας μυστικότητας  τη Φρεγάτα «Ύδρα», η οποία βρίσκεται εν πλω στον Κόλπο του Άντεν.  

Ερυθρά Θάλασσα: Επίσκεψη Δένδια στη φρεγάτα «ΥΔΡΑ» που βρίσκεται εν πλω

Ο Υπουργός συνοδευόταν από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Δημήτριο Χούπη και τον Αρχηγό ΓΕΝ Αντιναύαρχο Δημήτριο – Ελευθέριο Κατάρα ΠΝ.

O Υπουργός Εθνικής Άμυνας Ν. Δένδιας με τους Αρχηγούς ΓΕΕΘΑ και ΓΕΝ στη Φρεγάτα ΄Ύδρα

O Υπουργός Εθνικής Άμυνας Ν. Δένδιας με τους Αρχηγούς ΓΕΕΘΑ και ΓΕΝ στη Φρεγάτα ΄Ύδρα  

Ο κ. Δένδιας ενημερώθηκε από τον  Κυβερνήτη της Φρεγάτας «Ύδρα» Αντιπλοίαρχο Χρήστο Δρούγκα ΠΝ, για την αποστολή της και απευθυνόμενος στο πλήρωμα της Φρεγάτας «Ύδρα», ανέφερε: 

Ο Ν. Δένδιας απευθυνόμενος εν πλω στο πλήρωμα της Φρεγάτας Ύδρα

Ο Ν. Δένδιας απευθυνόμενος εν πλω στο πλήρωμα της Φρεγάτας Ύδρα 

«Πριν λίγες εβδομάδες είχα την χαρά και την τιμή να έρθω στη Σαλαμίνα και να σας χαιρετήσω πριν φύγετε. Σας είχα πει τότε ότι θα έρθω και στην Ερυθρά Θάλασσα.

Ήρθα σήμερα λοιπόν εδώ, κατ’ αρχήν για να δω τις συνθήκες κάτω από τις οποίες επιχειρείτε και να σας επαναλάβω ότι είμαστε πολύ περήφανοι για αυτό που κάνετε. Διατύπωσα ήδη στον Κυβερνήτη τα συγχαρητήρια μου.

 

Γνωρίζω πάρα πολύ καλά και σας το επαναλαμβάνω ότι η πατρίδα σας έχει στείλει σε ζώνη κινδύνου. Πρέπει όμως να σας πω ότι είσαστε εδώ και το ξέρετε για να υπερασπίσετε τα δικά μας συμφέροντα, τα εθνικά μας συμφέροντα, αυτό το οποίο εξυπηρετεί την Ελληνική Δημοκρατία, την πατρίδα μας και την ελληνική κοινωνία.

Και να σας πω επίσης ότι για εμένα ήταν μεγάλη περηφάνεια που κοίταξα στον ιστό της «Ύδρας» την ελληνική σημαία να ανεμίζει στον κόλπο του Άντεν.

Θα ήθελα από την καρδιά μου να σας ευχηθώ καλή επιτυχία, καλή τύχη και ό,τι καλό. Τα συγχαρητήριά μου κύριε Κυβερνήτα, να είστε πάντα καλά και γεροί».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top