Mητσοτάκης: Δημιουργείται μηχανισμός παρακολούθησης έργων στις Περιφέρειες

Ρουσόπουλος: Η ενημέρωση των κομμάτων και η διακομματική στήριξη

Μια δημόσια πλατφόρμα, στην οποία οι πολίτες θα μπορούν να ενημερώνονται για την πορεία των έργων στην περιφέρεια τους αλλά και που πάει και το τελευταίο ευρώ από την χρηματοδότηση των 80 δις ευρώ από τους κοινοτικούς πόρους, ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός στη συνάντηση που έχει με τους 13 περιφερειάρχες.

«H κυβέρνηση και τοπική αυτοδιοίκηση έχουν μία υποχρέωση και μόνο χωρίς δογματισμούς και κομματικούς χρωματισμούς την όσο το δυνατό καλύτερη συνεργασία μας για τη βελτίωση της ζωής στο στην πολιτών μας...» σχολίασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. 

Με φόντο τις ευρωεκλογές ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε χθες τηλεδιάσκεψη με τους Έλληνες πρέσβεις των χωρών σε όλο τον κόσμο και τους ζήτησε να διευκολύνουν την εφαρμογή του νόμου για την επιστολική ψήφο ώστε όσο το δυνατόν περισσότεροι ομογενείς να συμμετάσχουν στην εκλογική αναμέτρηση του Ιουνίου.

Ο Στέφανος Κασσελάκης  καλεί με βίντεο στα σόσιαλ μίντια όσους θέλουν να είναι υποψήφιοι ευρωβουλευτές του κόμματος να υποβάλουν την αίτηση τους στην ηλεκτρονική πλατφόρμα ISYRIZA, εξηγώντας ταυτόχρονα πως τον τελικό λόγο θα έχουν μέλη και φίλοι οι οποίοι θα αναδείξουν με ψηφοφορία το ευρωψηφοδέλτιο. 

«Για πρώτη φορά σε ελληνικό κόμμα μπορείς εσύ να πάρεις το αύριο στα χέρια σου χωρίς κονέ, αδιαμεσολάβητα μπαίνεις στην πρώτη γραμμή» ανέφερε. 

Ρουσόπουλος: Η ενημέρωση των κομμάτων και η διακομματική στήριξη 

Ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος ενημέρωσε τις αρμόδιες επιτροπές της βουλής για τις προτεραιότητες του μετά την ομόφωνη εκλογή του στη θέση του προέδρου της κοινοβουλευτικής συνέλευσης της Ευρώπης.

Στρασβούργο: Ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος πρόεδρος του Συμβουλίου της Ευρώπης

«Να φτιάξουμε και ήδη έχει ξεκινήσει, μία νέα συνθήκη που αφορά την τεχνητή νοημοσύνη και τους κινδύνους που μπορεί να υπάρξουν για τη δημοκρατία. Και η δεύτερη προσπάθεια είναι να δημιουργήσουμε όσο το δυνατό μεγαλύτερη ορατότητα για το τι πραγματικά είναι το συμβούλιο της Ευρώπης και τι κάνει» ανέφερε ο Πρόεδρος Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης Ευρώπης και Βουλευτής της ΝΔ Θεόδωρος Ρουσόπουλος. 


Ρουσόπουλος για Κασσελάκη: «Δεν έχει πολιτικές θέσεις» - Video

Η εκλογή του κυρίου Ρουσόπουλου ήταν όχι μόνο χωρίς αντίπαλο από τα 46 κράτη που μετέχουν στη συμβούλιο της Ευρώπης αλλά και με διακομματική στήριξη στην Ελλάδα.

«Ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος κέρδισε τον σεβασμό και την εμπιστοσύνη διαφορετικών πολιτικών ομάδων» ανέφερε η Ντόρα Μπακογιάννη.

Η Ρένα Δούρου τόνισε πως «με τη στήριξη της αριστεράς στη θέση του προέδρου της κοινοβουλευτικής συνέλευσης, είναι  τιμητική για εσάς και για την χώρα μας» 

«Μπορεί να βρισκόμαστε σε διαφορετικές παρατάξεις εδώ στην Ελλάδα αλλά ειναι στέρεη η πεποίθηση όλων μας το ότι οφείλουμε και θέλουμε να στηρίξουμε την ελληνική εκπροσώπηση σε διεθνείς οργανισμούς» τόνισε ο Δημήτρης Μάντζος. 

Δείτε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top