Κασσελάκης προς Πολάκη: Αν δεν σου αρέσει μπορείς να φύγεις! 

Διαψεύδει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ το νέο θερμό επεισόδιο

Νέο θερμό επεισόδιο είχε ο Στέφανος Κασσελάκης με τον Παύλο Πολάκη. Σύμφωνα με πληροφορίες από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ  ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έδειξε για δεύτερη φορά την πόρτα της εξόδου στον Σφακιανό πολιτικό. 

Κασσελάκης: Κουρεύτηκε στρατιωτικά σε κουρείο της Ερμού!  

Ο κ. Κασσελάκης φέρεται να «άστραψε και να βρόντηξε» στη συνεδρίαση του Προεδρείου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας στη Βουλή. Άκουγε τον Παύλο Πολάκη να αμφισβητεί με όσα έλεγε, την εθνική στάση που κράτησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στην συνάντηση που είχε με τον   Νίκο Δένδια στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και του έδειξε πολλές φορές την πόρτα της εξόδου.  

«Παύλο αν δεν σου αρέσει μπορείς να φύγεις» είπε ο κ. Κασσελάκης με τον βουλευτή Χανίων του κόμματος να απαντά: «Επειδή άκουσα ότι μου το είπες τέσσερις φορές, θέλεις να φύγω τώρα;»

Διέψευσε το θερμό επεισόδιο ο Πολάκης 

Πριν από λίγο ο Παύλος Πολάκης επιχείρησε εκνευρισμένος  να τα διαψεύσει όλα, ενώ  πηγές από το κόμμα επιχείρησαν να  ρίξουν τους τόνους, διαψεύδοντας τα όσα αποκαλύφθηκαν. Το ίδιο προσπάθησε να κάνει και ο Παύλος Πολάκης ο οποίος προσήλθε με καθυστέρηση μιας ώρας  και εγκάλεσε τους δημοσιογράφους γιατί δεν τον ρωτούν για τα προβλήματα στο Εθνικό Σύστημα Υγείας.

«Μύλος» πάλι με τον Πολάκη και την στοχοποίηση δημοσιογράφων

«Γιατί πρέπει να απολογούμαι  για κάθε ιστορία επιστημονικής φαντασίας  που γράφει ο κάθε συνάδελφος  που διεκδικεί όσκαρ ηλιθιότητας;» αναρωτήθηκε.  
Θα του έρχεται καθενός κάθε στην κεφαλή κ εγώ να διαψεύδω 

«Ράγισε το γυαλί» μεταξύ Στ. Κασσελάκη και Π. Πολάκη

Είναι όμως η δεύτερη φορά μέσα σε ένα μήνα που οι δυο τους έρχονται σε σύγκρουση όταν ο Στέφανος Κασσελάκης του διεμήνυσε από το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής μπροστά στις κάμερες  ότι θα τον διαγράψει εάν δεν ψηφίσει το νομοσχέδιο για τα ΟΜΟΦΥΛΑ ζευγάρια 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top