«Μύλος» πάλι με τον Πολάκη και την στοχοποίηση δημοσιογράφων

Έντονη αντίδραση της κυβέρνησης και τελικά και από τον ΣΥΡΙΖA   

«Άναψε φωτιές» και πάλι ο Παύλος Πολάκης, βάζοντας στο στόχαστρό του τον Τύπο. 

Όπως ανέφερε ο Αντώνης Αντωνόπουλος στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star, «βαριές κουβέντες» και πρωτοφανείς εκφράσεις χρησιμοποίησε αυτή τη φορά ο Παύλος Πολάκης εναντίον  δημοσιογράφων και σκιτσογράφου μεγάλης καθημερινής εφημερίδας. 

ΣΥΡΙΖΑ: Αντιδράσεις στην κομματική πειθαρχία που έθεσε ο Κασσελάκης

Συγκεκριμένα δεν του αρεσαν τα σχόλια και  οι γελοιογραφίες και έγραψε στα κοινωνικά δίκτυα: 

«Εκτός από τα σιχάματα της «δημοσιογραφίας» υπάρχουν και τα βοθρολύματα της «γελοιογραφίας». Μάλλον ζητάει αύξηση και δείχνει χαρακτήρα εναντίον μου αυτό το βδέλυγμα»!  

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη που προκάλεσε αντιδράσεις

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη που προκάλεσε αντιδράσεις   

Αντίδραση από τον Π. Μαρινάκη αλλά και από τον ΣΥΡΙΖΑ    

Για  κατάπτυστη πρακτική και για προγραφές τον κατηγόρησε ο Κυβερνητικός Eκπρόσωπος Παύλος Μαλρινάκης έγοντας ότι: 

«Το γεγονός, όμως, ότι δεν υπάρχει καμία επίπτωση για εκείνον, ή έστω κάποια αντίδραση καταδίκης από τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αρχηγό του, υποδηλώνει την ανοχή του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης σε αυτές τις πρακτικές, η οποία, τελικά, μεταφράζεται σε πλήρη συνενοχή».

«Επ' ουδενί εκφράζουν τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ τέτοιες αντιδράσεις ακόμη κι αν έρχονται ως απάντηση σε προσβλητικές αναφορές ή περιγραφές του Τύπου» αναφέρει από την πλευρά του ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ  για την επίθεση και σε σκιτσογράφο, μετά από σκίτσο που αφορούσε τον βουλευτή του κόμματος.

Στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ προσθέτει: «Σε κάθε περίπτωση, όμως, πάει πολύ να κουνά το δάκτυλο η κυβέρνηση, της οποίας ο αρχηγός είχε αποκαλέσει από το βήμα της Βουλής ως "εγκληματική οργάνωση" δημοσιογράφους που ερευνούσαν τα σκάνδαλά της, που αποδεδειγμένα παρακολουθούσε δημοσιογράφους με κοινό κέντρο ΕΥΠ-Predator και που έχει καταστήσει υπόλογη την Ελλάδα στην Ευρώπη για τις διώξεις σε βάρος των λειτουργών του Τύπου».  
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top