Κασσελάκης: Κουρεύτηκε στρατιωτικά σε κουρείο της Ερμού!  

Τι ισχύει για τον χρόνο της θητείας του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ   

Σε κουρείο στην Ερμού έκανε σήμερα την εμφάνισή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης. Το κοντό κούρεμα που επέλεξε, τροφοδότησε νέα συζήτηση για το χρόνο που θα επιλέξει να υπηρετήσει την στρατιωτική του θητεία. 

ΣΥΡΙΖΑ: Η οικογενειακή φωτογραφία μέσα στη βίλα Κασσελάκη στις Σπέτσες

Όπως ανέφερε ο Αντώνης Αντωνόπουλος από το ίδιο κουρείο στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, έκπληξη προκάλεσε σήμερα το κούρεμα του Στέφανου Κασσελάκη, καθώς είναι  αυτό που λέμε «στρατιωτικό κούρεμα». 

Ο Στ. Κασσελάκης στο κουρείο της Ερμού για το στρατιωτικό κούρεμα

Ο Στ. Κασσελάκης στο κουρείο της Ερμού για το στρατιωτικό κούρεμα  

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ήρθε στο κουρείο,  χαιρέτησε τους παριστάμενους και είχε εγκάρδια συνομιλία με τους ανθρώπους που τον περιποιήθηκαν. Μάλιστα  φτάνοντας χάιδεψε και ένα σκυλάκι  που βρέθηκε μπροστά του. 

Ο Στ. Κασσελάκης με σκυλάκι

Ο Στ. Κασσελάκης με σκυλάκι  

Επειδή αναμένεται  σύντομα να καταταγεί, το στρατιωτικό κούρεμα  που επέλεξε έκανε εντύπωση, καθώς  όσοι  ανήκουν στην ίδια κατηγορία  με τον κύριο Κασσελάκη, δηλαδή είναι πάνω από 35 ετών και έρχονται από το εξωτερικό δεν είναι υποχρεωμένοι να περιμένουν να στρατευθούν με κάποια ΕΣΣΟ, αλλά μπορούν να το κάνουν ανά πάσα στιγμή. 

Σπέτσες: «Κρυφτούλι» Κασσελάκη και δείπνο σε συσκότιση!

Κασσελάκης: Τι ισχύει για τον χρόνο της θητείας του     

Ο κύριος Κασσελάκης θα καταταγεί σύμφωνα με πληροφορίες είτε στο στρατόπεδο της Θήβας που επισκέφθηκε προ ημερών είτε στο Μεγάλο Πεύκο. Θα υπηρετήσει 20 μέρες και θα εξαγοράσει την υπόλοιπη θητεία  που είναι 5 μήνες και 10 μέρες έναντι 4. 350 ευρώ. 

Το πρωί ο Κ. Κασσελάκης συναντήθηκε με τους πρέσβεις του Ισραηλ και της Γερμανίας στον οποίο έθεσε και το θεμα των γερμανικών αποζημιώσεων.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top