Σπέτσες: «Κρυφτούλι» Κασσελάκη και δείπνο σε συσκότιση!

Τα δώρα στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και στους βουλευτές

Κάτω από ιδιόμορφες συνθήκες έγινε το δείπνο χθες βράδυ που παρέθεσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης  στους βουλευτές που συμμετείχαν στο «σεμιναριο εργασίας» στις Σπέτσες.  

Σπέτσες: Συνεδρίαση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ με κρασιά, τσίπουρα και τραγούδια

Προκειμένου να μη μην υπάρχουν φωτογραφίες και πλάνα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μπήκε  νωρίτερα στην ταβέρνα στην οποία ήταν κλειστά τα φώτα, για να δείχνει προφανώς ότι «δεν λειτουργούσε»!  

Στον ΣΥΡΙΖΑ πάντως εκτιμούν ότι η σύνοδος των Σπετσών άφησε ένα θετικό αποτύπωμα. Όπως εκτιμούν οι γκρίνιες μπήκαν στην άκρη και επικράτησε ένα κλίμα μακριά από «αλληλοκαρφώματα και καβγάδες με δουλειά για θέματα όπως η ακρίβεια, τα εργασιακά, τα φορολογικά και  το θέμα των ιδιωτικών πανεπιστημίων να είναι στο επίκεντρο των πρωτοβουλιών το επόμενο διάστημα. Να σημειωθεί ότι ενώ οι οι εργασίας είχε προγραμματισθεί να ολοκληρωθούν μέχρι χθες το βράδυ, συνεχίζονται και σήμερα.   

Σπέτσες: Η υποδοχή Κασσελάκη στους βουλευτές

Συζήτηση έγινε ακόμη και για το πώς θα είναι καλύτερη η παρουσία των βουλευτών και  του κόμματος στα social media.  

Κασσελάκης: Πώς έφτασε στις Σπέτσες, χωρίς να τον καταλάβουν

Το δείπνο του Στ. Κασσελάκη και τα δώρα 

Πριν το δείπνο έφτασαν τα δώρα για όλους τους βουλευτές από τον αντιδήμαρχο του νησιού. Επρόκειτο για μια τσάντα που περιείχε ένα βιβλίο με την ιστορία των Σπετσών παραδοσιακά αμυγδαλωτά και  ένα αναμνηστικό. 

Τα δώρα από τις Σπέτσες στον Στ. Κασσελάκη και τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Τα δώρα από τις Σπέτσες στον Στ. Κασσελάκη και τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ  

Νωρίτερα η δήμαρχος του νησιού έστειλε μια ανθοδέσμη στον Στέφανο Κασσελακη , ο οποίος αναμένεται να αναχωρήσει σήμερα από το νησί
 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top