Σπέτσες: Συνεδρίαση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ με κρασιά, τσίπουρα και τραγούδια

Χαλαρή η ατμόσφαιρα στη βίλα Κασσελάκη

Χαλαρή ήταν η ατμόσφαιρα την πρώτη μέρα της συνεδρίασης της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ στη βίλα του Στέφανου Κασσελάκη στις Σπέτσες. Οι βουλευτές και ο πρόεδρος σύσφιξαν τις σχέσεις τους γύρω από ροτόντες, με κρασιά, παλαιωμένο τσίπουρο και… τραγούδια, δίπλα στο αναμμένο τζάκι.

Σήμερα από νωρίς το πρωί οι βουλευτές μαζεύτηκαν στην αίθουσα πρωινού του ξενοδοχείου και λίγο μετά άρχισαν οι αναχωρήσεις για την οικία Κασσελάκη προκειμένου να αρχίσουν πάλι οι εργασίες.

Η Ράνια Θρασκιά και η Δώρα Τζαμπάζη

Η Ράνια Θρασκιά και η Δώρα Τζαμπάζη

Σύμφωνα με πληροφορίες, χθες έγινε μια πεντάωρη παρουσίαση των πρώτων απολογισμών των τομεαρχών του ΣΥΡΙΖΑ και στη συνέχεια ο Στέφανος Κασσελάκης παρέθεσε γεύμα στους καλεσμένους του με μπουφέ και με vegan επιλογές, ενώ στο δείπνο παρακάθισε και ο σύζυγός του Τάιλερ. 

Η χαλαρή κουβέντα κράτησε μέχρι τα μεσάνυχτα σε αρκετά φιλικό κλίμα και στο τέλος δεν έλειψαν τα τραγούδια από τη βουλευτή και τραγουδίστρια Καλλιόπη Βέττα, αλλά και τον πρόεδρο της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτη Φάμελλο, που εξέπληξε τους πάντες με τις φωνητικές του ικανότητες. 

Η Κατερίνα Νοτοπούλου

Η Κατερίνα Νοτοπούλου

Τις εντυπώσεις έκλεψε και η βουλευτής Κυριακή Μάλαμα που έριξε έναν χορό, μετά το γεύμα. Οι περισσότεροι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αποχώρησαν με τα πόδια για τα ξενοδοχεία τους, ενώ κάποιοι άλλοι συνέχισαν τη βραδιά τους στα μπαράκια του νησιού. 

ΣΥΡΙΖΑ: «Εθνικό σχέδιο για το ελληνικό όνειρο»

Οι εργασίες του διημέρου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ξεκίνησαν με την εισήγηση του Προέδρου του κόμματος, Στέφανου Κασσελάκη, ο οποίος παρουσίασε το όραμά του για «Εθνικό Σχέδιο για το Ελληνικό Όνειρο», με στόχο την ανασυγκρότηση εκ βάθρων του κράτους, ώστε να καταστεί αποδοτικό και να λειτουργεί για όλους( πχ Υγεία,, Κοινωνική Πρόνοια, Παιδεία, Ασφάλεια, Δημόσια Διοίκηση, Δικαιοσύνη, κ.α.), την ευημερία και πρόοδο για όλους, για μια κοινωνία ισότητας, δικαιοσύνης και πολιτιστικής δημιουργίας, για μια πατριωτική και υπερήφανη Εξωτερική Πολιτική.

Ο Σωκράτης Φάμελλος

Ο Σωκράτης Φάμελλος

Όσον αφορά στη διαδικασία, κομματικές πηγές εξηγούσαν πως πρόκειται για τελείως διαφορετική αντίληψη για το πώς επιτυγχάνεται η συνεργασία μεταξύ τομεαρχών και βουλευτών του κόμματος, καθώς στην σύσκεψη διήμερης εργασίας τηρήθηκαν και οι προβλεπόμενοι χρόνοι και οι αρχικές προδιαγραφές. 

Η διαδικασία άρχισε στις 16:00 το απόγευμα, ενώ οι εισηγητές τήρησαν τους χρόνους παρουσίασής τους και δέχτηκαν ερωτήματα και απορίες των συναδέλφων τους. 

Ο Νίκος Παππάς και η Ραλλια Χρηστίδου

Ο Νίκος Παππάς και η Ραλλια Χρηστίδου

Σύμφωνα με κομματικές πηγές, οι εισηγήσεις των Τομεαρχών του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ήταν άκρως στοιχειοθετημένες τεκμηριωμένες και κοστολογημένες, ενώ η ανταλλαγή εμπειριών μεταξύ των βουλευτών είχε ως στόχο να απαντηθούν συγκεκριμένα ζητήματα και σε τοπικό επίπεδο, δηλαδή σε σχέση με προβλήματα στις εκλογικές τους περιφέρειες. 

Ο Γιώργος Καραμέρος και ο Όθων Ηλιούπολος

Ο Γιώργος Καραμέρος και ο Όθων Ηλιούπολος

Σήμερα, το πρόγραμμα ξεκινά στις 9:15 το πρωί, με έμφαση να δίνεται σε θέματα οικονομίας και παραγωγής, ενώ θα εξακολουθήσει μέχρι τις 14:00 το μεσημέρι, για να ολοκληρωθεί αργά το βράδυ. Θα ακολουθήσει δείπνο των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ σε τοπική ταβέρνα. Στο τέλος της διήμερης σύσκεψης εργασίας θα υπάρξει εκτενής απολογισμός, καθώς θα προστεθούν και οι παρουσιάσεις των Τομεαρχών, οι οποίοι αναμένονται σήμερα στο νησί.

Η βίλλα του Στέφανου Κασελάκη στις Σπέτσες

Η βίλλα του Στέφανου Κασελάκη στις Σπέτσες

Σπέτσες: Ποιοι πήγαν και ποιοι απουσίασαν 

Σήμερα φτάνει στο νησί η Αθηνά Λινού, ενώ εντός της ημέρας θα καταφθάσουν η Ρένα Δούρου και η Νίνα Κασιμάτη. 

Η Δώρα Αυγέρη

Η Δώρα Αυγέρη

Θετική έκπληξη για την Κουμουνδούρου αποτέλεσε το γεγονός της παρουσίας της Βουλευτή Επικρατείας, Έλενας Ακρίτα, η οποία ανακάλεσε την αρχική της απόφαση και παρά τις «ενστάσεις» της, θα παρευρεθεί στη διαδικασία, προς ενίσχυση της ενότητας. 

Ο Γιώργος Τσίπρας

Ο Γιώργος Τσίπρας

Τελευταίος, αλλά όχι έσχατος, έφτασε χθες το βράδυ ο Συντονιστής του κοινοβουλευτικού έργου του κόμματος, Παύλος Πολάκης, καθώς είχε επαγγελματικές υποχρεώσεις πριν, ενώ στη διάρκεια της συνεδρίασης εισήλθαν στην εξοχική κατοικία του Στέφανου Κασσελάκη οι βουλευτές, Θεόφιλος Ξανθόπουλος και Κώστας Μπάρκας, λόγω υποχρεώσεων στη Βουλή.

Ο Ευάγγελος Αποστολάκης

Ο Ευάγγελος Αποστολάκης

Πλην των βουλευτών, στις Σπέτσες βρίσκονται ο Γιώργος Τσίπρας, Διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, οι Γραμματείς του κόμματος, Ράνια Σβίγκου και Γιώργος Βασιλειάδης, ο Διευθυντής του Πολιτικού Γραφείου του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Μανόλης Καπνισάκης και η Εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Δώρα Αυγέρη.

Ο Παύλος Πολάκης

Ο Παύλος Πολάκης

Ο Αλέξης Τσίπρας που δεν συμμετέχει θεσμικά σε οργανωτικού χαρακτήρα διοργανώσεις, δεν μετέβη στις Σπέτσες για προσωπικούς λόγους και απουσιάζουν η Αντιπρόεδρος της Βουλής, Όλγα Γεροβασίλη και η Βουλευτής Τρικάλων, Μαρίνα Κοντοτόλη.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top