Κασσελάκης: Πώς έφτασε στις Σπέτσες, χωρίς να τον καταλάβουν

Στο νησί του Αργοσαρωνικού για τη συνεδρίαση οι βουλευτές του κόμματος

ΣΥΡΙΖΑ: Έφτασαν Στις Σπέτσες Για Τη Συνεδρίαση Οι Βουλευτές

Στις Σπέτσες έφτασαν λίγο μετά τις 11 το πρωί της Παρασκευής βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Στέφανου Κασσελάκη. Ο πρόεδρος του κόμματος έφτασε μια ημέρα νωρίτερα, όμως κανείς δεν τον είδε τη στιγμή της άφιξής του.

Ο Στέφανος Κασσελακης έφτασε στις Σπέτσες στη 1 τα ξημερώματα της Παρασκευής, ωστόσο ήθελε να αποφύγει τις κάμερες των τηλεοπτικών συνεργείων που είχαν στηθεί από το πρωί.

Έτσι, παραπλάνησε τους δημοσιογράφους που τον περίμεναν να αποβιβαστεί με το θαλάσσιο ταξί σε προβλήτα κοντά στο σπίτι του, φτάνοντας στο κεντρικό λιμάνι του νησιού. Μάλιστα, το ταξί που έφτασε κοντά στο σπίτι του είχε μόνο τα πράγματα και τις βαλίτσες του, με τον ίδιο να μην έχει εντοπιστεί.

ΣΥΡΙΖΑ: Στις Σπέτσες οι βουλευτές του κόμματος

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ προσκάλεσε τους βουλευτές του κόμματος για τριήμερο στο νησί του Αργοσαρωνικού για τη συνεδρίαση, που έχει ως στόχο τον απολογισμό και προγραμματισμό του κοινοβουλευτικού έργου, αλλά και σύσφιξη των σχέσεών τους.

Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στις Σπέτσες

Φωτογραφίες Eurokinissi (Γιώργος Κονταρίνης)

Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στις Σπέτσες μετά από κάλεσμα του Κασσελάκη

Ο Στέφανος Κασσελάκης βρέθηκε από την Πέμπτη στις Σπέτσες και το πρωί της Παρασκευής υποδέχθηκε τους βουλευτές που έφτασαν στο νησί με το πλοίο της γραμμής. Ανάμεσά τους οι βουλευτές Χάρης Μαμουλάκης, Πέτρος Παππάς, Χρήστος Γιαννούλης, Κυριακή Μάλαμα, Γιώργος Καραμέρος, Μίλτος Ζαμπάρας, Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος, Γιάννης Σαρακιώτης, Καλλιόπη Βέττα.

Η κόντρα Ακρίτα - Καρανίκα για τη συνεδρίαση

Την αντίδραση της Έλενας Ακρίτας, η οποία δεν πήγε στις Σπέτσες, προκάλεσε μια ανάρτηση του Νίκου Καρανίκα, ο οποίος άσκησε κριτική σε όσους εξέφρασαν την αντίθεσή τους για το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ. 

«Κακώς ξεστομίστηκαν τέτοιοι τυχοδιωκτισμοί από στελέχη μας που προτρέπουν σε δημοσιότητες και φανφάρες με πρόσχημα την καταστροφή των χωριών και οχι την ανάγκη για συλλογική εργασία. Πολύ κακώς που δόθηκε πολιτική διάσταση ενώ πρόκειται  απλά για αντιδραστικότητα που χρίζει ψυχολογικής υποστήριξης και οχι πολιτικής», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Νίκος Καρανίκας σε ανάρτησή του στο Facebook.

Λίγες ώρες αργότερα, ήρθε η «αιχμηρή» απάντηση της Έλενας Ακρίτα: «Δε μάς παρατάς ρε Καρανίκα. Ασχολήσου με τα πόδια της Μενεγάκη κι άσε μας ήσυχους. Που τόσους μήνες με τη διάσπαση, έχουμε ξεσκιστεί στη δουλειά και θα μας την πεις κι από πάνω. Ασαπέρα αγόρι μου», έγραψε στο Facebook.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top