Στο Ελληνικό Σχολείο στην  Γκάνα ο Δένδιας με Οφορίκουε και Αμπονσά!

Συγκινητικές στιγμές στο σχολείο του Αγίου Νικολάου στην Τέμα 

Το Ελληνικό Σχολείο του Αγίου Νικολάου, στην Τέμα της Γκάνας επισκέφθηκε σήμερα ο υπουργός Εθνικής 'Αμυνας Νίκος Δένδιας, με την ευκαιρία της συμμετοχής του στην Υπουργική Σύνοδο του ΟΗΕ στην αφρικανική χώρα,  για την Υποστήριξη των Επιχειρήσεων Ειρήνης, γιορτάζοντας μαζί με τα παιδιά την αυριανή ημέρα που είναι αφιερωμένη στον Αγιο Νικόλαο.

Δένδιας στο Star: Τι έγινε στη συζήτηση των ΜΟΕ με την Τουρκία    

Συγκινητικές στιγμές στην επίσκεψη του ΥΕΘΑ Ν. Δένδια στην Γκάνα

Συγκινητικές στιγμές στην επίσκεψη του ΥΕΘΑ Ν. Δένδια στην Γκάνα 

Ο κ. Δένδιας αφού ευχαρίστησε «τον Καπετάν Παναγιώτη Τσάκο και το Ίδρυμά του, τον Βαγγέλη Μυτιληναίο και το Ίδρυμά του και όλους τους πολλούς εθελοντές που έχουν δημιουργήσει μία ζεστή, ελληνική, φιλόξενη γωνιά, για τα παιδιά αυτής της δύσκολης να επιβιώσεις περιοχής», διαβεβαίωσε εκ νέου ότι «το ελληνικό κράτος και η ελληνική πολιτεία θα συνεχίσει να συνεισφέρει και να υποστηρίζει αυτή την προσπάθεια».

Γάζα: Αυξημένος ο κίνδυνος θανάτων από πείνα προειδοποιεί ο ΟΗΕ 

Οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές Οφορίκουε και Αμπονσά  στο Ελληνικό Σχολείο

Στο Ελληνικό Σχολείο κατά την επίσκεψη του Υπουργού Εθνικής Άμυνας βρέθηκαν και οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές από την Γκάνα, Πίτερ Οφορίκουε και Κόφι Αμπονσά, οι οποίοι έχουν αγωνιστεί στη χώρα μας και θα αναλάβουν την προπόνηση των μαθητών στο άθλημα.        

Ο Ν. Δένδιας με τους βετεράνους ποδοσφαιριστές Οφορίκουε και Αμπονσά στην Γκάνα  

«Υποσχέθηκα ήδη ότι θα δώσουμε τα υπόλοιπα χρήματα για να τελειώσει το γήπεδο "Γιάννης Αντετοκούνμπο", ώστε τα παιδιά να μπορούν να παίζουν μπάσκετ και μετά θα φτιάξουμε και ένα γήπεδο ποδοσφαίρου. Είναι εδώ δυο παλιοί παίκτες (Πίτερ Οφορίκουε και Κόφι Αμπονσά), οι οποίοι θα βοηθήσουν τα παιδιά αυτά να μάθουν ποδόσφαιρο και να δημιουργήσουν δύο πολύ καλές ομάδες, μία στο μπάσκετ και μία στο ποδόσφαιρο», ανέφερε ο Υπουργός Άμυνας στις δηλώσεις του. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top