Κασσελάκη και άλλους αρχηγούς ενημερώνει τελικά ο ΥΠΕΞ για την Τουρκία

Αποκλειστικό: Γιατί άλλαξε ο προγραμματισμός ενόψει επίσκεψης Ερντογάν  

Η κυβέρνηση φαίνεται ότι κάνει αποδεκτό το αίτημα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ να ενημερωθεί ενόψει της επίσκεψης του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στις 7 Δεκεμβρίου, στην Αθήνα. Αύριο, ο Υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης θα ενημερώσει τελικά τον Στέφανο Κασσελάκη, αλλά και άλλους πολιτικούς αρχηγούς, σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της διπλωματικής συντάκτριας του Star Κατερίνας Τσαμούρη. 

Αποκλειστικό: Το πρόγραμμα Ερντογάν στην Αθήνα και η συνάντηση με Μητσοτάκη

Τα κόμματα ζήτησαν ενημέρωση από τον ΥΠΕΞ για το Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας και για τα όσα θα πουν Κυριάκος Μητσοτάκης και Ερντογάν σε μία εβδομάδα. Υπενθυμίζεται ότι είθισται να στέλνουν εκπροσώπους, τους αρμόδιους τομεάρχες. 

«Αγκάθι» στα ελληνοτουρκικά ενδεχόμενη επίσκεψη Ερντογάν στη Θράκη 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Star, όμως, ο Στ. Κασσελάκης ζήτησε να πάει ο ίδιος στο Υπουργείο Εξωτερικών και να ενημερωθεί δια ζώσης από τον κ.Γεραπετρίτη, όπως και θα γίνει. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι ο πρώτος που θα πάει στο Υπουργείο Εξωτερικών, στις 10.30 το πρωί.  

Ερντογάν: Με 9 Υπουργούς και συνοδεία 300 ατόμων θα έρθει στην Αθήνα! 

Η πληροφορία γνωστοποιήθηκε και στα άλλα κόμματα και αποφάσισαν και οι υπόλοιποι πολιτικοί αρχηγοί να πάνε αύριο στο ΥΠΕΞ και όχι οι εκπρόσωποί τους, εκτός από το ΚΚΕ, που στείλει όπως είχε προγραμματίσει τον βουλευτή του Γιώργο Μαρίνο.  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top