Αντιδράσεις για Τσακλόγλου: «Γιατί οι δικηγόροι δε γίνονται ντελίβερι;»

Η «συγγνώμη» για τη δήλωσή του και το «άδειασμα» από τη ΝΔ

Σφοδρές αντιδράσεις προκάλεσε η δήλωση του υφυπουργού Εργασίας Πάνου Τσακλόγλου, ο οποίος σε πρωινή εκπομπή διερωτήθηκε γιατί οι δικηγόροι δε γίνονται ντελιβεράδες, εφόσον βγάζουν λιγότερα χρήματα.

Επαγγελματίες: Θα κλείσουμε με το φορολογικό νομοσχέδιο  

Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας την Παρασκευή στο Action24 ρωτήθηκε για το παράδειγμα ενός δικηγόρου που παίρνει 900 ευρώ, ενώ ένας ντελιβεράς παίρνει 1.400 ευρώ και έκανε ένα εξαιρετικά αποτυχημένο αστείο, διερωτώμενος γιατί δε γίνεται ντελιβεράς ο δικηγόρος.

Πάνος Τσακλόγλου: Η «συγγνώμη» για τη δήλωσή του

Όπως είναι φυσικό και με δεδομένες τις αντιδράσεις για το φορονομοσχέδιο, οι αντιδράσεις ειδικά από δικηγόρους και πολλούς που πρόσκεινται στη ΝΔ ήταν έντονες. Σήμερα, Σάββατο, δικηγόροι πήγαν έξω από το υπουργείο Εργασίας με πανό ζητώντας την παραίτηση του υπουργού.

Θεσσαλονίκη: Πενθήμερη αποχή των δικηγόρων για το φορολογικό  

Ο κ. Τσακλόγλου αμέσως ζήτησε «συγγνώμη» για τη δήλωσή του, γράφοντας ότι «προχώρησα σε δήλωση η οποία ήταν άστοχη και για την οποία θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη. Σε καμία περίπτωση δεν είχα πρόθεση να προσβάλω τους δικηγόρους τους οποίους σέβομαι». 

Η κυβέρνηση «άδειασε» τον Τσακλόγλου για τις δηλώσεις του

Ο κ. Τσακλόγλου έχει δεχθεί «πυρά» από τον κ. Κασσελάκη και το ΠΑΣΟΚ, ενώ για ατυχέστατη δήλωση έκαναν λόγο τόσο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, όσο και ο υπουργός Εργασίας Άδωνις Γεωργιάδης.

Η ταχεία συγγνώμη του κ. Τσακλόγλου φαίνεται ότι τον διασώζει πολιτικά, με κυβερνητικές πηγές να αναφέρουν ότι δεν τίθεται ζήτημα για το αν θα μείνει στη θέση του. 

Δείτε ολόκληρο το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top