«Πόλεμος» Κασσελάκη - Σκέρτσου για το «λουκέτο» στο ΟΑΚΑ

«Η παρακμή τελειώνει» ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Δείτε ρεπορτάζ για την υπόθεση του ΟΑΚΑ / Βίντεο από μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων Star

«Πόλεμος» ανακοινώσεων και δηλώσεων Σκέρτσου- Κασσελάκη ξέσπασε με «φόντο» το «λουκέτο» στο ΟΑΚΑ την ώρα που για το θέμα διατάχθηκε εισαγγελική παρέμβαση. 

Παρέμβαση εισαγγελέα για το στέγαστρο Καλατράβα στο ΟΑΚΑ

Ειδικότερα, απάντηση στις δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη για το ΟΑΚΑ, έδωσε με ανάρτησή του στα social media ο υπουργός Επικρατείας, Άκης Σκέρτσος.

Σκέρτσος: «Ο τοξικός ΣΥΡΙΖΑ του Πολάκη καταπίνει τον Κασσελάκη, θα φτιάξουμε ξανά το ΟΑΚΑ»

Όπως  αναφέρει ο κ. Σκέρτσος, «μέρα με τη μέρα ο τοξικός ΣΥΡΙΖΑ του κ. Πολάκη καταπίνει και αφομοιώνει τον κ. Κασσελάκη οδηγώντας τον σε αδικαιολόγητα λάθη».

«Ένα ειναι σίγουρο. Το ΟΑΚΑ θα το φτιάξουμε ξανά, πιο ασφαλές, πιο σύγχρονο και καλύτερο από πριν χάρη στους πόρους του ταμείου ανάκαμψης που αυτή η κυβέρνηση εξασφάλισε για τη χώρα μας. Με ή χωρίς τον ΣΥΡΙΖΑ -2.0».

Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Σκέρτσου:

«ΟΑΚΑ 2.0 vs ΣΥΡΙΖΑ -2.0

Μέρα με τη μέρα ο τοξικός ΣΥΡΙΖΑ του κ. Πολάκη καταπίνει και αφομοιώνει τον κ. Κασσελάκη οδηγώντας τον σε αδικαιολόγητα λάθη.

Η δήλωσή του για το ΟΑΚΑ είναι ενδεικτική μιας αντιπολίτευσης σε πλήρη ασυναρτησία. Γιατί; Διότι επιτίθεται στην κυβέρνηση αντί να αναγνωρίζει ως θετικό βήμα μπροστά, το γεγονός ότι η ελληνική πολιτεία -που δεν φημίζεται ομολογουμένως διαχρονικά για την προνοητικότητά της- επενδύει 57 εκ. Ευρώ από το ταμείο ανάκαμψης για τη συντήρηση, ανθεκτικότητα και ανάπλαση του ΟΑΚΑ.

Παρακμή είναι να ασκείς κριτική στην κυβέρνηση που για πρώτη φορά από το 2004 μερίμνησε για λόγους ασφάλειας και πρόληψης για τον έλεγχο στατικότητας του στεγάστρου Καλατράβα ως υποέργο της συνολικής ανάπλασης του Ολυμπιακού πάρκου.

Παρακμή είναι να μην αναλογίζεσαι τι έκανε το δικό σου κόμμα όσο κυβερνούσε για τη συντήρηση και ασφάλεια του ΟΑΚΑ.

Παρακμή είναι να υπόσχεσαι την επιστροφή σε ένα παρελθόν που δεν υπάρχει και που όλοι γνωρίζουμε -τουλάχιστον όσοι ζούμε σε αυτή τη χώρα τα τελευταία χρόνια και δεν προσγειωθήκαμε εδώ το 2023- ότι πατούσε σε πήλινα πόδια.

Παρακμή είναι, τέλος, να κάνεις φτηνή αντιπολίτευση ακόμη και όταν η κυβέρνηση επενδύει, όπως οφείλει δηλαδή να κάνει κάθε υπεύθυνο κράτος, στην πρόληψη και την ασφάλεια των πολιτών.

Αυτή είναι δυστυχώς η νέα αριστερά του τσιπρο-πολακο-κασελακισμού που θέλει να μας πάει πίσω ολοταχώς.

Ένα ειναι σίγουρο. Το ΟΑΚΑ θα το φτιάξουμε ξανά, πιο ασφαλές, πιο σύγχρονο και καλύτερο από πριν χάρη στους πόρους του ταμείου ανάκαμψης που αυτή η κυβέρνηση εξασφάλισε για τη χώρα μας. Με ή χωρίς τον ΣΥΡΙΖΑ -2.0».

«Λουκέτο» στο ΟΑΚΑ: Καμία ουσιαστική συντήρηση από το 2004

Κασσελάκης για ΟΑΚΑ: Η παρακμή τελειώνει

Νωρίτερα, ο Στέφανος Κασσελάκης σε βίντεο που ανάρτησε στο Facebook, άφησε βαριές αιχμές κατά της κυβέρνησης με αφορμή το κλείσιμο του ΟΑΚΑ λόγω προβλήματος στατικότητας στο στέγαστρο Καλατράβα.

«Η παρακμή τελειώνει. Θα είμαστε εδώ για να στηρίξουμε μια Σύγχρονη Ελλάδα», σημείωσε ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

Στο βίντεο που ανάρτησε ο Στέφανος Κασσελάκης, καταγράφεται ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης να ανακοινώνει το 2021 την επισκευή του στεγάστρου.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη:

Πάμε να δούμε τον πρωθυπουργό να ανακοινώνει τη συντήρηση του Στεγάστρου Καλατράβα.

Ήταν 2021! Χθες το Ολυμπιακό Στάδιο έκλεισε λόγω στατικής ανεπάρκειας - δημιουργώντας μεγάλο πρόβλημα και στα ευρωπαϊκά παιχνίδια του Παναθηναϊκού.

Στέγαστρο Καλατράβα.

Το 2004, σύμβολο μίας χώρας που διοργάνωνε τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Το 2023, σύμβολο μίας χώρας που καταρρέει σε όλα τα επίπεδα.

Ενός Κράτους που αφήνει όλα και όλους στη μοίρα τους.

Η παρακμή τελειώνει.

Θα είμαστε εδώ για να στηρίξουμε μια Σύγχρονη Ελλάδα.

ΟΑΚΑ: Εκκενώθηκε το ποδηλατοδρόμιο μετά την απόφαση για το κλείσιμο

Παρέμβαση εισαγγελέα για το ΟΑΚΑ

Υπενθυμίζεται ότι ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αντώνης Ελευθεριάνος, μετά το «λουκέτο» στο ΟΑΚΑ, έδωσε σήμερα παραγγελία για τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας.

Έκλεισε το ΟΑΚΑ λόγω στατικότητας του στεγάστρου Καλατράβα

Στο πλαίσιο της εισαγγελικής έρευνας θα ερευνηθεί σε βάθος πενταετίας, μεταξύ άλλων:

  • ποιες ήταν οι εισηγήσεις του κατασκευαστή για τη συντήρηση κι αν αυτές τηρήθηκαν
  • αν υπήρχαν εισηγήσεις άλλων οργάνων για περιοδική συντήρηση κι αν ναι σε ποιους είχαν υποβληθεί και ποια ήταν η κατάληξή τους
  • γιατί έγινε η μελέτη που έδειξε τώρα το πρόβλημα στατικότητας και με ποια αφορμή ξεκίνησε αυτή

Την προκαταρκτική ανέλαβε να διενεργήσει ο εισαγγελέας Νικόλαος Μαργαρίτης, ενώ τα αδικήματα στα οποία θα επικεντρωθεί είναι, μεταξύ άλλων, αυτά που αφορούν έκθεση σε κίνδυνο καθώς και παραβίαση κανόνων οικοδομικής ασφάλειας. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top