Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Καταγγελίες και κόντρα Κασσελάκη με την Εφορευτική Επιτροπή

Αλληλοκατηγορίες για μέλη που δεν τα βρίσκουν και για αποστολή SMS

Εκλογή προέδρου ΣΥΡΙΖΑ: Αλληλοκατηγορίες μεταξύ του προέδρου της ΚΕΦΕ Γ. Δρόσου και του υποψήφιου αρχηγού Στ. Κασσελάκη (video Alpha) 

Μεγάλη είναι η συμμετοχή των πολιτών στο β΄ γύρο της εκλογής νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, στην λίγο μετά τις 6 μ.μ. είχαν ψηφίσει πάνω από 112.000 άτομα, αλλά  απορίες προκαλεί την ίδια ώρα η κόντρα που ξέσπασε μεταξύ του Προέδρου της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής (ΚΕΦΕ) Γιάννη Δρόσου και του υποψήφιου αρχηγού Στέφανου Κασσελάκη.   

ΣΥΡΙΖΑ: Mαζική συμμετοχή στις κάλπες- Ποιος θα είναι ο διάδοχος του Τσίπρα;

Ο κ. Δρόσος «φωτογράφισε» προσπάθεια επιρροής των ψηφοφόρων, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες οφείλεται σε καταγγελίες για μαζική αποστολή SMS από υποστηρικτές του κ. Κασσελάκη. Από το επιτελείο του τελευταίου υποστηρίζουν ότι το SMS καλούσε απλώς τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ να συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία.   

Πρόεδρος ΚΕΦΕ ΣΥΡΙΖΑ: Μην επηρεάζετε το φρόνημα των ψηφοφόρων 

Ο πρόεδρος της ΚΕΦΕ ανέφερε συγκεκριμένα σε δήλωσή του: 

ΣΥΡΙΖΑ: Αντίστροφη μέτρηση για την ηγεσία - Ψήφισαν Αχτσιόγλου & Κασσελάκης

«Η σημερινή εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ–Προοδευτική Συμμαχία εξελίσσεται με μεγάλη και μαζική συμμετοχή.

Έως τώρα πάνω από 100.000 μέλη προσήλθαν και ψήφισαν, ενώ χιλιάδες ακόμη μέλη αναμένεται να ψηφίσουν στα 538 εκλογικά τμήματα σε όλη τη χώρα και ηλεκτρονικά από το εξωτερικό. 

Θα ήθελα, με την ιδιότητά μου ως Προέδρου της ΚΕΦΕ, να σημειώσω ότι κανόνας των εκλογικών διαδικασιών είναι να αποφεύγεται κατά την ημέρα της εκλογής κάθε προσπάθεια να επηρεάζεται το εκλογικό φρόνημα των ψηφοφόρων. 
Σήμερα ψηφίζουμε!»

Ψήφισε ο Τσίπρας στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ – Γιατί δήλωσε «περήφανος»     

Κασσελάκης: Καταγγελία ότι λένε «δεν σας βρίσκουμε» σε ψηφοφόρους που ψήφισαν πρώτη φορά την προηγούμενη Κυριακή 

Από την πλευρά του ο κ. Κασσελάκης απάντησε στη «σύσταση» της ΚΕΦΕ με καταγγελία ότι λένε «δεν σας βρίσκουμε» σε ψηφοφόρους που ψήφισαν πρώτη φορά την προηγούμενη Κυριακή.   

Συγκεκριμένα, ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε σε ανάρτησή του:   

«Παρακαλώ πολύ τα νέα μέλη που ψήφισαν για πρώτη φορά την περασμένη Κυριακή να μη δέχονται τη δικαιολογία «δεν σας βρίσκουμε», αποχωρώντας από τα εκλογικά κέντρα. Η διαδικασία αναζήτησης και ταυτοποίησης είναι γνωστή σε όλα τα μέλη των τοπικών Εφορευτικών Επιτροπών και πρέπει να τηρείται απαρέγκλιτα. 

Εφιστώ την προσοχή στην ΚΕΦΕ για τις εκατοντάδες καταγγελίες και την απουσία γραμμών για την ταυτοποίηση των μελών».

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top