Τι θα ζητήσει ο Κροάτης πρωθυπουργός από Μητσοτάκη για τους χούλιγκαν     

Έρχεται στην Αθήνα τη Δευτέρα για τη συνάντηση των Δυτικών Βαλκανίων 

Τη Δευτέρα έρχεται στην Αθήνα ο Κροάτης Πρωθυπουργός Αντρέι Πλένκοβιτς, για το δείπνο που θα παραθέσει σε ηγέτες της περιοχής ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στη σκιά των επεισοδίων στη Νέα  Φιλαδέλφεια και του φόνου του Μιχάλη Κατσουρή.  

Όπως μετέδωσε η Έλγκα Νταιφά στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star με την Κατερίνα Τσαμούρη, ο Κροάτης πρωθυπουργός θα βρεθεί στην Αθήνα για δύο ημέρες στο πλαίσιο της άτυπης συνάντησης των ηγετών των Δυτικών Βαλκανίων που γίνεται στη χώρα μας. 

Tους ηγέτες των Δυτικών Βαλκανίων υποδέχεται τη Δευτέρα ο Μητσοτάκης

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν τα κροατικά μέσα, αναμένεται να θέσει την υπόθεση της κράτησης των οπαδών της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ο Αντρει Πλένκοβιτς αναμένεται συγκεκριμένα να ζητήσει την απέλαση όσων οπαδών της Ντιναμό κριθεί ότι δεν συμμετείχαν στην δολοφονία. 

Φόνος Κατσουρή: Τι βρήκε η ΕΛ.ΑΣ. στο σπίτι του Έλληνα χούλιγκαν     

Όπως έχει ήδη δηλώσει ο πρωθυπουργός της Κροατίας,  καταδικάζει την βία των οπαδών της Ντιναμό. Έχει αναφέρει όμως ότι δεν μπορεί να είναι όλοι οι συλληφθέντες ένοχοι και οι ελληνικές αρχές πρέπει να ολοκληρώσουν γρήγορα την έρευνα και να απελάσουν τους περισσότερους Κροάτες

Ο Κροάτης πρωθυπουργός θα συνοδεύεται από τους υπουργούς Εξωτερικών και Δικαιοσύνης, οι οποίοι επίσης θα έχουν συναντήσεις για το θέμα των Κροατών οπαδών.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top