Οπαδική βία: Ευρεία σύσκεψη στην Κατεχάκη για την εφαρμογή των μέτρων

Σύσκεψη υπό τον υπουργό Γιάννη Οικονόμου

Στην άμεση εφαρμογή των μέτρων κατά του χουλιγκανισμού που ανακοίνωσε χθες ο Κυριάκος Μητσοτάκης προχωρά η Ελληνική Αστυνομία. Ήδη στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη στην Κατεχάκη έγινε σήμερα ευρεία σύσκεψη, με τη συμμετοχή της πολιτικής ηγεσίας αλλά και υψηλόβαθμων αξιωματικών της ΕΛΑΣ.  

Νέα Φιλαδέλφεια: Ποιες διευθύνσεις έψαχναν στα κινητά οι Κροάτες

Αποφασισμένη να αναλάβει επιπλέον δράση και να εφαρμόσει δραστικά τα μέτρα κατά της οπαδικής βίας μέσα και έξω από τα γήπεδα, μετά τα θλιβερά γεγονότα στη Νέα Φιλαδέλφεια, εμφανίζεται η κυβέρνηση, κάνοντας και την αυτοκριτική της.                

Νέα Φιλαδέλφεια: Ύποπτοι φυγής οι Κροάτες κατηγορούμενοι

Η εφαρμογή των μέτρων συζητήθηκε σε σύσκεψη που έγινε σήμερα στην Κατεχάκη, με τη συμμετοχή της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και υψηλόβαθμων αξιωματικών της ΕΛΑΣ.  

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε χθες ότι κλείνουν οι παράνομες λέσχες των φιλάθλων, ότι θα λειτουργεί μόνο ένας σύνδεσμος με έδρα και ευθύνη της επίσημης ΠΑΕ, ο έλεγχος εισόδου στις θύρες που υπάρχει πρόβλημα θα γίνεται πλέον από την ΕΛΑΣ και θα δημιουργηθεί ένα παρατηρητήριο βίας σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Επιπλέον, εάν απαιτηθεί, η πολιτεία θα προχωρήσει στο κλείσιμο των θυρών των οργανωμένων οπαδών και στον αποκλεισμό των ελληνικών ομάδων από τις ευρωπαϊκές οργανώσεις. 

Οπαδική βία: Ευρεία σύσκεψη στην Κατεχάκη για την εφαρμογή των μέτρων

Αισιόδοξος ότι ο δολοφόνος του Μιχάλη θα βρεθεί και θα τιμωρηθεί, εμφανίστηκε παράλληλα σε δηλώσεις του ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Την ίδια στιγμή η αντιπολίτευση επιτέθηκε στον πρωθυπουργό ασκώντας του σκληρή κριτική.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top