Μητσοτάκης: Οι δέκα υποσχέσεις που θα τηρήσει κι η μία που θα «σπάσει»

Νέο βίντεο στο TikTok από τον πρωθυπουργό

Με ένα νέο βίντεο στο TikTok μετά από τις προγραμματικές δηλώσεις της νέας κυβέρνησης στη Βουλή, ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρουσιάζει τις δέκα υποσχέσεις προς τον ελληνικό λαό που θα τηρήσει και τη μία που θα «σπάσει».

Όπως λέει στο βίντεο που ανήρτησε οι προγραμματικές δηλώσεις ήταν 50 σελίδες, όμως δε θα τις διάβαζε στους followers του. 

Μητσοτάκης TikTok: Το βρίσιμο της Μαρέβας, το cringe και η… thug life

Αναφέροντας τους στόχους της τετραετίας, ο πρωθυπουργός τόνισε πως το 80% της παραγωγής της ηλεκτρικής ενέργειας θα προέρχεται από πράσινες πηγές, πρωτίστως από τον ήλιο και τον άνεμο.

Συνέχισε μιλώντας για το YouthPass που αφορά κάθε νέο από 18 - 19 ετών, τονίζοντας ότι θα καταβάλλονται 150€ για δράσεις πολιτισμού και ταξίδια.

Όσον αφορά στο ψηφιακό κράτος, στόχος είναι το 90% των διαδικασιών του δημοσίου να ψηφιοποιηθούν.

Εκλογές 2023: Η μάχη του ΤikTok για Μητσοτάκη - Τσίπρα

Αναφέρθηκε ακόμα στο πρόγραμμα «Στέγη», σύμφωνα με το οποίο 8.500 νέες φοιτητικές εστίες για τα δημόσια πανεπιστήμια είναι υπό κατασκευή.

Επόμενος στόχος είναι η αύξηση του κατώτατου μισθού στα 950€ και ο βασικός στόχος είναι μέχρι το 2027 ο μέσος μισθός να ανέρχεται στα 1.500€.

Μητσοτάκης σε TikTok: «Ήρθε η ώρα για ένα… haul»

Άλλον ένα στόχο που έχει θέσει ο πρωθυπουργός είναι η εφαρμογή του σχεδίου για τα ΑμεΑ, με έμφαση στη προσβασιμότητα. Ψηλά στην ατζέντα βρίσκεται η αναμόρφωση του ΕΚΑΒ αλλά και τα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας, οι επενδύσεις στην τεχνητή νοημοσύνη και ο δημόσιος χαρακτήρας της ΕΥΔΑΠ και της ΕΥΑΘ. 

Πάντως ο στόχος που θα σπάσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι να εμφανιστεί με ολόσωμη φόρμα και να κάνει… haul, κάτι που είχε υποσχεθεί σε παλιότερο βίντεο. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top