Ο Καμμένος απαντά στον ΣΥΡΙΖΑ με φωτογραφία του 2015 από τις Βρυξέλλες

«Την επόμενη φορά θα αναρτήσω και τα βίντεο και τα μηνύματα...»

Απόσπασμα από τη συνέντευξη του Πάνου Καμμένου στην εκπομπή  «Αρένα» του ΑΝΤ1, όπως προβλήθηκε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα»

Με μια φωτογραφία- ντοκουμέντο από τις Βρυξέλλες, το 2015, απάντησε στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ ο Πάνος Καμμένος. Με ανάρτησή του στο Twitter ανέβασε μια φωτογραφία που δείχνει τον Αλέξη Τσίπρα, τον Πάνο Καμμένο, τον Νίκο Παππά και τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη και έγραψε ως λεζάντα: 

«25/6/2015 hotel the hotel Bruxelles. Επειδή το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ έχει καταληφθεί από πρώην ΠΑΣΟΚ και με προκαλεί, την επόμενη φορά θα αναρτήσω και τα βίντεο και τα μηνύματα ή ας ρωτήσουν τον Πρέσβη Λευτέρη Καράγιαννη και τον Νίκο Παππά ... κρίμα...» έγραψε χαρακτηριστικά ο πρώην υπουργός Άμυνας. 

Την αντίδραση του Πάνου Καμμένου προκάλεσε η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τις αποκαλύψεις Καμμένου για την περίοδο διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ στη συνέντευξή του στην εκπομπή του Ant1 "Arena". O ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε πως ο Πάνος Καμμένος εμφανίζει τον εαυτό του ως «αλάνθαστο πρωταγωνιστή», «κατηγορεί τους άλλους» και «κατασκευάζει σενάρια επιστημονικής φαντασίας».

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για τη συνέντευξη Καμμένου

«Ο Πάνος Καμμένος έχει το δικαίωμα να δημοσιοποιεί τη δική του εκδοχή για τα γεγονότα του 2015 και τη Συμφωνία των Πρεσπών.  Έχει επίσης το δικαίωμα να εμφανίζει τον εαυτό του ως αλάνθαστο πρωταγωνιστή και να κατηγορεί άλλους. 

 Εκείνο που δεν έχει το δικαίωμα να κάνει είναι να κατασκευάζει σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Να παραμορφώνει τα γεγονότα του χτες για να εξυπηρετήσει τις όποιες επιδιώξεις του σήμερα. Να επικαλείται ως γεγονότα δικές του κατασκευές. Και τελικά να μη δείχνει στοιχειώδη σεβασμό απέναντι στην αλήθεια για την πιο δύσκολη ιστορική περίοδο της Ελλάδας τα χρόνια της μεταπολίτευσης».

Πάνος Καμμένος: Έσπασε τη σιωπή του μετά από τρία χρόνια- Τι είπε για την αποφυγή του Grexit και τη Συμφωνία Πρεσπών

Η συνέντευξη του πρώην υπουργού Άμυνας, κατά την περίοδο συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ, και τα όσα είπε για την αποφυγή του Grexit και τη Συμφωνία των Πρεσπών, πυροδότησαν την αντίδραση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο Πάνος Καμμένος ανέφερε μεταξύ άλλων στην εκπομπή "Arena" πως με παρέμβαση του η Ελλάδα στράφηκε προς τις ΗΠΑ αντί της Γερμανίας, κλείστηκε συμφωνία για το τρίτο μνημόνιο κι έτσι αποφεύχθηκε το Grexit.

Καμμένος: Έταξαν στον Τσίπρα το Νόμπελ Ειρήνης για τη Συμφωνία των Πρεσπών

Επίσης αποκάλυψε πως η Συμφωνία των Πρεσπών ήταν παγίδα για τον Αλέξη Τσίπρα, καθώς του είχαν υποσχεθεί δώρο το Νόμπελ Ειρήνης. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top