Τζώρτζια Κεφαλά: Συνεχίζεται η κόντρα για το ντεκολτέ της στη Βουλη

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Σεξιστική η επίθεση που δέχεται

Τζώρτζια Κεφαλά: Η κόντρα συνεχίζεται για το ντεκολτέ με το οποίο εμφανίσθηκε στην ορκωμοσία στη Βουλή (video Star) 

Πολιτικές «φωτιές» άναψαν οι ενδυματολογικές επιλογές δυο βουλευτών της «Πλεύσης Ελευθερίας» στη χθεσινή ορκωμοσία της Βουλής. Το πουκάμισο με τα παπαγαλάκια του Σπύρου Μπιμπίλα και το βαθύ ντεκολτέ της Τζώρτζιας Κεφαλά δίχασαν και  την κοινωνία. Η Ζωή Κωνσταντοπούλου τους υπερασπίστηκε και εκείνοι απάντησαν στους επικριτές τους.  

Ξεχώρισαν για το στυλ τους οι celebrities στην ορκωμοσία της Βουλής

«Δεν έχει σημασία η αισθητική του καθενός… Φτάνει να αισθάνεται ο άνθρωπος που ορκίζεται ειλικρινής κι έντιμος απέναντι στους ανθρώπους που τον ψήφισαν» απάντησε η Τζώρτζια των «Μπλε» και της Πλεύσης Ελευθερίας πλέον, σ' εκείνους που επέκριναν την εμφάνισή της εντός του Κοινοβουλίου και κυρίως το βαθύ ντεκολτέ της. 

«Εγώ μεγάλωσα δίπλα στη Βουλή. Η συγκίνησή μου είναι μεγάλη που ένα παιδάκι μπορεί να κάνει αυτή τη διαδρομή και να καταλήξει εδώ» δήλωσε συγκινημένη, με τον Θάνο Τζήμερο να σχολιάζει στο twitter:   

Η ανάρτηση του Θ. Τζήμερου για τη Τζ. Κεφαλά

Η ανάρτηση του Θ. Τζήμερου για τη Τζ. Κεφαλά 

«Η απορία είναι γενικότερη: Μια γυναίκα που θέλει να την εκτιμούν για την προσωπικότητά της, το πνεύμα της, την καλλιέργειά της κ.λπ. γιατί βγάζει το μισό (ή και παραπάνω) β..ί σε κοινή θέα; Τι ακριβώς θέλει να εκφράσει; Σε ποιους απευθύνεται;». 

Η Τζ. Κεφαλά κατήγγειλε από την  πλευρά της ότι ο Θ. Τζήμερος της επιτέθηκε λεκτικά με μηνύματα, κάτι που ο ίδιος διέψευσε. «Το αν τα κίτρινα ξυρισμένα μαλλιά, το ντεκολτέ ή τα γυαλιά προσθέτουν ή αφαιρούν σοβαρότητα το αφήνω στα υπέροχα μυαλά σας» έγραψε το μέλος των «Μπλε» και βουλευτής στο Instagram.   

Η απάντηση της Τζ. Κεφαλά στον  Θ. Τζήμερο

Η απάντηση της Τζ. Κεφαλά στον  Θ. Τζήμερο 

Z. Kωνσταντοπούλου: Θα υπερασπιστώ κάθε γυναίκα που δέχεται σεξιστική επίθεση 

«Θα υπερασπιστώ κάθε γυναίκα που θα υποστεί σεξιστικές επιθέσεις σαν κι αυτές που δέχθηκε η Τζώρτζια Κεφαλά χθες», απάντησε στην κριτική που δέχθηκε η βουλευτής της η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου

Ορκωμοσία - Μπιμπίλας: Το πουκάμισο με τους παπαγάλους που τράβηξε τα φλας

Δεν ήταν πάντως η μοναδική εμφάνιση βουλευτή από το κόμμα της που προκάλεσε συζητήσεις, καθώς και ο Σπύρος Μπιμπίλας δέχθηκε κριτική για τα «παπαγαλάκια» που φορούσε, με τη Ζ. Κωνσταντοπούλου να υποστηρίζει ότι «είναι ένας άνθρωπος φιλόζωος» και ότι η «Πλεύση Ελευθερίας» είναι ένα κόμμα που θα υπερασπιστεί τα δικαιώματα και των ζώων και όλων των ζωντανών υπάρξεων».

 

Η εμφάνιση του Σπ. Μπιμπίλα με τα παπαγαλάκια στη Βουλή   

           

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top