Νέα κυβέρνηση Μητσοτάκη: 4 Υπουργοί σε ειδική αποστολή 

To παρασκήνιο της σύνθεσης της νέας κυβέρνησης  

Στο παρασκήνιο της σύνθεσης της νέας κυβέρνησης και στην παρουσία 4 Υπουργών που θα έχουν ειδική αποστολή σχετικά με σημαντικούς τομείς της καθημερινότητας των πολιτών, αναφέρθηκε ο πολιτικός σχολιαστής του Star, Γιώργος Ευγενίδης, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα και στη συζήτηση που έγινε με τους  δημοσιογράφους Αμαλία Κάτζου και Νίκο Σβέρκο.   

 

Όπως επισήμανε ο Γ. Ευγενίδης, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης θα είναι για μία ακόμα φορά «άνθρωπος ειδικών αποστολών», αυτή τη φορά στον κρίσιμο για την καθημερινότητα τομέα της Υγείας,  όπως ήταν και στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Χρυσοχοΐδης για βία ανηλίκων: Θα δούμε κι άλλους «Καμπανούς» 

Τον επίσης κρίσιμο για την καθημερινότητα τομέα της Υγείας,  αναλαμβάνει ο Κυριάκος Πιερρακάκης, έχοντας μεγάλο πολιτικό κεφάλαιο από τα όσα πέτυχε στην  ψηφιακή διακυβέρνηση 

Πιερρακάκης στο Star: Θα κάνουμε στον Έβρο ό,τι και το 2020 αν χρειαστεί  

Στη θέση του ο Δημήτρης Παπαστεργίου, ο οποίος πέτυχε πολλά στον συγκεκριμένο τομέα  ως δήμαρχος Τρικάλων και την έκανε πρότυπη πόλη.  

Nέα κυβέρνηση: Αυτά είναι τα ονόματα που ανακοινώθηκαν επισήμως

Υπουργός αρμόδιος για τη Δικαιοσύνη, έναν  επίσης σημαντικό για την καθημερινότητα τομέα, αναλαμβάνει ο Γιώργος Φλωρίδης, έμπειρο πολιτικό στέλεχος, προερχόμενο από το ΠΑΣΟΚ. Το ότι ο κ. Φλωρίδης θα είναι εξωκοινοβουλευτικός υπουργός και όχι αιρετός, σημαίνει βέβαια και ότι δεν θα έχει τον φόβο του σταυρού, αν χρειαστεί να συγκρουστεί.  

Σκληρή καταγγελία για Ροδόπη: Έγιναν μεταφορές μουσουλμάνων από Γερμανία

    
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top