Πιερρακάκης στο Star: Θα κάνουμε στον Έβρο ό,τι και το 2020 αν χρειαστεί  

«Οι πολίτες ζητούν σταθερότητα και επιβράβευσαν τη ΝΔ»  

Στην πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη για την αυτοδυναμία, αλλά και στην ετοιμότητα της ΝΔ, εφόσον εκλεγεί κυβέρνηση να αντιμετωπίσει εργαλειοποίηση του μεταναστευτικού στον Έβρο, αναφέρθηκε ο υποψήφιος βουλευτής του κόμματος στην Ά Αθηνών και μέχρι πρότινος Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και στη Μάρα Ζαχαρέα.  

Έντονη κινητικότητα στον Έβρο – Σε ετοιμότητα οι αρχές

Ο πρώην Υπουργός απάντησε συγκεκριμένα  σχετικά με την  αύξηση των μεταναστευτικών ροών σε μια συγκυρία όπου πλέον η Τουρκία έχει κυβέρνηση αλλά η Ελλάδα θα χρειαστεί αρκετές ακόμη εβδομάδες για τις επαναληπτικές εκλογές ότι «η απλή αναλογική ήταν κάτι που έπρεπε να αποφευχθεί, ήταν προϊόν ιδεοληψίας του ΣΥΡΙΖΑ». 

«Αποδείξαμε ότι δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε, το κάναμε και το 2020 και θα το κάνουμε και ξανά αν χρειαστεί» δήλωσε για τον Έβρο. 

Έβρος: Ολοκληρώθηκε η διάσωση των μεταναστών στη νησίδα του Έβρου

Η πρόταση Μητσοτάκη για την αυτοδυναμία 

«Εμείς έχουμε μια πρόταση, την πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη» τόνισε σχετικά με την πρόταση της ΝΔ για την αυτοδυναμία ο κ. Πιερρακάκης, ο οποίος αναφέρθηκε και στις κρίσεις που διαχειρίστηκε η ΝΔ. «Φαίνεται και μέσα από τις κρίσεις που διαχειριστήκαμε ότι οι πολίτες ζητούν σταθερότητα».   

 

Πιερρακάκης:  Η Υγεία μεγάλη προτεραιότητα της νέας διακυβέρνησης   

Απαντώντας σε ερώτηση της Μάρας Ζαχαρέα σχετικά με το ποιες είναι οι προτεραιότητες της ΝΔ εφόσον εκλεγεί κυβέρνηση, με αφορμή το περιστατικό στην Κω, όπου γυναίκα πέθανε κατά τη μεταφορά της με αγροτικό όχημα στο νοσοκομείο, ο πρώην Υπουργός διαβεβαίωσε ότι  «η Υγεία είναι απόλυτη προτεραιότητα του Κυριάκου Μητσοτάκη». 

Κως: Πέθανε σε καρότσα αγροτικού - «Δεν υπήρχε διαθέσιμο ασθενοφόρο»

Ο κ. Πιερρακάκης συμπλήρωσε ότι «όπως πρέπει να αυξηθούν και ο κατώτερος και ο μέσος μισθός, αλλά η υγεία είναι η αιχμή του δόρατος και έγιναν  πάρα πολλά, όπως 5.000 προσλήψεις». 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top