Κουτσούμπας στο Star: Γιατί αυτοί…  είμαστε! 

Τι αποκάλυψε για την τούρτα γενεθλίων που πήγε σε παρέα νεαρών

«Δε λέμε άλλα σε ένα τηλεοπτικό κανάλι και άλλα στις περιοδείες και στις γειτονιές… Γιατί αυτοί είμαστε!» τόνισε ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και στη Μάρα Ζαχαρέα για τη γνωστή έκφραση που έχει χρησιμοποιήσει για άλλα κόμματα («γιατί αυτοί είστε») και έχει γίνει viral.     

Κουτσούμπας:Πώς γεννήθηκαν το «αυτοί είστε», τα «φυντάνια» και άλλες ατάκες

«Το «αυτοί είστε» είναι για τα άλλα κόμματα που τσακώνονται αλλά ψηφίζουν μαζί τα νομοσχέδια. Ο ΣΥΡΙΖΑ ψήφισε 200 νομοσχέδια της ΝΔ. Το ΠΑΣΟΚ ψήφισε το 70% των νομοσχεδίων της ΝΔ. Για όλη αυτή την κοκορομαχία είπαμε το «αυτοί είστε. Δεν περίμενα να γίνει viral αλλά έγινε γιατί αυτή  ακριβώς τη διάσταση είχε» εξήγησε ο ΓΓ του ΚΚΕ στη συνέντευξή του στο Star ενόψει των εκλογών στις 25 Ιουνίου.

Ο κ. Κουτσούμπας, απάντησε και στο σχόλιο της Μ. Ζαχαρεά ότι ενώ είναι αρχηγός κόμματος με σχετικά μικρό ποσοστό, η προσωπική του απήχηση στους πολίτες ξεπερνά κατά πολύ την απήχηση του ΚΚΕ,  αποκαλύπτοντας για την τούρτα γενεθλίων που πήγε σε νεαρό  σε ταβέρνα, περιστατικό που επίσης έγινε viral:  

Η έκπληξη Κουτσούμπα σε 26χρονο που είχε γενέθλια – Του πήγε την τούρτα     

«Πήγαμε σε μια ταβέρνα, δεν είχαμε καν οπτική επαφή με την παρέα. Αλλά ήρθαν κάποια παιδιά και με παρακάλεσαν να πάω την τούρτα για να τους κάνουν έκπληξη».  

Κουτσούμπας: Τι είπε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star για το ναυάγιο στην Πύλο 

O ΓΓ του ΚΚΕ αναφέρθηκε εκτεταμένα και στο ναυάγιο στην Πύλο για το οποίο ανέφερε μεταξύ άλλων, με αφορμή τη μετάβασή του στην Καλαμάτα: «Ήταν επόμενο να συγκλονίσει όλο τον ελληνικό λαό και όχι μόνο, όλη την  Ευρώπη και όλο τον κόσμο. Έβλεπες τους ανθρώπους που είχαν τον τρρόμο στα μάτια τους και βεβαίως έψαχναν τη γυναίκα τους και το παιδί τους».  

Ναυάγιο Πύλος: Διαγράφηκε υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ για δηλώσεις του  

Ανέφερε επίσης για δήλωση της Επιτρόπου Γιόχανσον, ασκώντας κριτική στην ΕΕ: «Πάρα πολύ αργά γιατί κάνανε και τραγικές επιλογές στην ΕΕ.

Πολιτική κόντρα για το πολύνεκρο ναυάγιο στην Πύλο

Το Δουβλίνο εγκλωβίζει όλους αυτούς τους ανθρώπους στην Ελλάδα… Οφείλεται και στην πολιτική που ακολούθησαν όλες οι κυβερνήσεις στην Ελλάδα. Επέτρεψαν  στην Τουρκία να εκβιάζει με την εργαλειοποίηση των μεταναστών. Τώρα μας λένε ότι το παλεύουν. Αλλά εμείς το λέγαμε από την αρχή».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top