Εύα Καϊλή: Χωρίζει με τον Φραντσέσκο Τζόρτζι μετά το Qatargate

«Είναι μια τυπική συνύπαρξη», είπε ο συνήγορός της, κ. Δημητρακόπουλος

«Είναι μια τυπική συνύπαρξη, τους ενώνει μόνο το παιδί», δήλωσε για την Εύα Καίλή και τον Φραντσέσκο Τζόρτζι ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος / Βίντεο: Alpha

Την αποκάλυψη ότι η Εύα Καϊλή θα τραβήξει και τυπικά χωριστό δρόμο από τον Φραντσέσκο Τζόρτζι, από τον οποίο έχει πάρει αποστάσεις από τότε που ήρθε στην επιφάνεια το σκάνδαλο Qatargate, έκανε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Όπως είπε ο συνήγορος της ευρωβουλευτού, μιλώντας στον Alpha, η Εύα Καϊλή τον ενημέρωσε ότι θέλει να προχωρήσει στην λύση του συμφώνου συμβίωσης με τον πατέρα της κόρης της Φραντσέσκο Τζόρτζι.

Καϊλή: Εκτός εργασιών Ευρωβουλής για «προσωπικούς λόγους» 

«Είναι μια τυπική συνύπαρξη, τους ενώνει μόνο το παιδί. Ενδεχομένως τις επόμενες ημέρες να υπάρξουν εξελίξεις στο θέμα του συμφώνου συμβίωσης, να λυθεί», σημείωσε ο κ. Δημητρακόπουλος.

Τη λύση του συμφώνου συμβίωσης με τον Φραντσέσκο Τζόρτζι θέλει η Εύα Καϊλή, σύμφωνα με τον δικηγόρο της, Μιχάλη Δημητρακόπουλο

Τη λύση του συμφώνου συμβίωσης με τον Φραντσέσκο Τζόρτζι θέλει η Εύα Καϊλή, σύμφωνα με τον δικηγόρο της, Μιχάλη Δημητρακόπουλο

Η Εύα Καϊλή «έστησε» το Ευρωκοινοβούλιο

Ο γνωστός ποινικολόγος σημείωσε πως όταν πήγε η κα Καϊλή στο Ευρωκοινοβούλιο «όλοι οι ευρωβουλευτές σηκώθηκαν και τη χαιρέτισαν με συμπάθεια και κατανόηση», ξαφνιάζοντας και την ίδια.

Κομισιόν: Το Qatargate φέρνει αλλαγές στη δεοντολογία πριν τις ευρωεκλογές

Παράλληλα, σημείωσε πως όσοι Έλληνες εργαζόμενοι ήταν εκεί της είπαν «είμαστε κοντά σου, δώσε τον αγώνα σου για την αθώωσή σου».

«Είχα παραλύσει από τον φόβο» - Η Εύα Καϊλή μιλά για τη σύλληψή της

Τέλος, για το εάν θα επιστρέψει στην Ελλάδα, τόνισε πως «θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα αλλά με καθαρό πρόσωπο. Μόνο αν αθωωθεί».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top