Καϊλή: Εκτός εργασιών Ευρωβουλής για «προσωπικούς λόγους» 

Τι ανακοίνωσαν οι δικηγόροι της για αποχή από εργασίες αυτή την εβδομάδα 

Την αφαίρεση του ηλεκτρονικού βραχιολιού με περιοριστικούς όρους είχαν αποφάσισει πριν από λίγο καιρό οι βελγικές αρχές για την Εύα Καϊλή / Δελτίο ειδήσεων Star (26/05/'23)

Οι δικηγόροι της ευρωβουλευτού Εύας Καϊλή, Μιχάλης Δημητρακόπουλος και Σβεν Μαρί, ανακοίνωσαν ότι «προσωπικοί, αντικειμενικοί λόγοι» δεν της επιτρέπουν να μετάσχει στις εργασίες της Ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, την εβδομάδα που διανύουμε, στο Στρασβούργο.

Η Εύα Καϊλή επιστρέφει σαν βουλευτής στο Ευρωκοινοβούλιο

Μιχάλης Δημητρακόπουλος και Σβεν Μαρί αναφέρουν συγκεκριμένα ότι «προσωπικοί αντικειμενικοί λόγοι της κ. Εύας Καϊλή, που δεν μπορούν να δημοσιοποιηθούν, δεν της επιτρέπουν να παραστεί σήμερα στη συνεδρίαση της Ολομέλειας στο Στρασβούργο».

Σκορδά: Η ατάκα του Δημητρακόπουλου για τον Λιάγκα που την άφησε άφωνη!

Οι δικηγόροι της Ε. Καϊλή υπενθυμίζουν ότι σύμφωνα με τη δικαστική απόφαση για την άρση της ασυλίας της κ. Καϊλή, «απαγορεύεται να φύγει από τη χώρα χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του ανακριτή ή του αρμόδιου δικαστή, με εξαίρεση τη διαμονή στο Στρασβούργο, στο πλαίσιο των επαγγελματικών της δραστηριοτήτων».

Εύα Καϊλή: Ποιος είναι ο διαβόητος δικηγόρος της, Σβεν Μαρί

Πάντως οι Βέλγος ευρωβουλευτής Μαρκ Ταραμπέλα, λίγες ημέρες μετά την άρση της ηλεκτρονικής παρακολούθησής του με «βραχιολάκι», συμμετείχε σε συνεδρίαση Επιτροπής στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, στις Βρυξέλλες.

Ελεύθεροι υπό όρους χωρίς ηλεκτρονικό βραχιολάκι, Τζόρτζι και Ταραμπέλα

Πριν από λίγο η Πρόεδρος της Ευρωβουλής Ρ. Μέτσολα ανακοίνωσε ότι η Εύα Καϊλή ζήτησε την υπεράσπιση της βουλευτικής της ασυλίας στο πλαίσιο των νομικών διαδικασιών στο Βέλγιο. Το ζήτημα αυτό μεταβιβάζεται στην επιτροπή νομικών υποθέσεων του Ευρωπαϊκού  Κοινοβουλίου.  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top