«Είχα παραλύσει από τον φόβο» - Η Εύα Καϊλή μιλά για τη σύλληψή της

«Εμπιστεύτηκα απόλυτα τον Τζόρτζι»

Αφαίρεση του ηλεκτρονικού βραχιολιού με περιοριστικούς όρους αποφάσισαν οι βελγικές αρχές για την Εύα Καϊλή / Βίντεο: Μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων Star (26/05)

Την πρώτη συνέντευξη μετά το σκάνδαλο QatarGate, τη σύλληψη και τελικά την αποφυλάκισή της παραχώρησε η Ελληνίδα Ευρωβουλευτής, Εύα Καϊλή.

Εύα Καϊλή: Οι έξι όροι για να της αφαιρεθεί το βραχιολάκι

Η κ. Καϊλή παραχώρησε τη συνέντευξη στη Liberation στις 25 Απριλίου, έναν μήνα πριν την απόφαση των βελγικών αρχών να αφαιρεθεί το ηλεκτρονικό βραχιολάκι από το διαμέρισμά της στη Βρυξέλλες. Παρόντες ήταν οι δικηγόροι της Σβεν Μαρί και Κριστόφ Μαρτσάντ.

Αρχικά η Ευρωβουλευτής περιέγραψε τα πρώτα της συναισθήματα κατά τη σύλληψη. Όπως είπε ένιωσε φόβο, καθώς δεν ήταν μπλεγμένη στην υπόθεση: «Είχα παραλύσει από τρόμο… Με έβαλαν στη φυλακή για κάτι στο οποίο δεν ήμουν μπλεγμένη. Δεν αναφέρθηκα ποτέ στις συζητήσεις μεταξύ Παντσέρι και Τζόρτζι, τις οποίες η αστυνομία άκουγε για έναν χρόνο. Όλα τα χρήματα ήταν δικά τους και το είπαν στον δικαστή. Είναι τόσο προφανές ότι δεν έχω κανέναν ρόλο σε αυτή την υπόθεση», δήλωσε αρχικά.

Η πρώτη συνέντευξη της Εύας Καϊλή μετά το σκάνδαλο QatarGate

«Είχα παραλύσει από τρόμο», δήλωσε στην πρώτη της συνέντευξη η Εύα Καϊλή / Φωτογραφία αρχείου Intime

Εύα Καϊλή: «Εμπιστεύτηκα απόλυτα τον Τζόρτζι»

Στη συνέχεια, η Εύα Καϊλή αναφέρθηκε και στον σύντροφό της Φραντσέσκο Τζόρτζι, τον οποίο, όπως είπε, είχε εμπιστευτεί απόλυτα:

«Τον εμπιστεύτηκα απόλυτα. Έχω ζήσει σχέσεις όπου στις οποίες δεν υπήρχε εμπιστοσύνη. Δεν εμπιστευόμουν και δεν το ήθελα αυτό μαζί του. Δεν είχα δει ποτέ αυτά τα χρήματα. Δεν υπάρχουν λογαριασμοί στο εξωτερικό, στη Ρωσία, την Κύπρο ή τον Παναμά. Δεν έχω τίποτα να κρύψω, όλα δηλώνονται. Και έλεγξαν και ξαναέλεγξαν. Και τα δακτυλικά μου αποτυπώματα δεν υπήρχαν στα χαρτονομίσματα», επεσήμανε στη συνέντευξή της η Εύα Καϊλή.

Εύα Καϊλή και Φραντσέσκο Τζόρτζι

Η Εύα Καϊλή θα μπορεί πλέον να μένει μαζί με τον πατέρα του παιδιού της, Φραντσέσκο Τζόρτζι 

Εύα Καϊλή: Θα μπορεί να μένει στο ίδιο σπίτι με τον Φραντσέσκο Τζόρτζι

Όπως ανακοίνωσαν την Πέμπτη οι δικηγόροι της Εύας Καϊλή,Μιχάλης Δημητρακόπουλος και Σβεν Μαρί, έχει κινηθεί η νομική διαδικασία για να καταργηθούν οι περιοριστικοί όροι, ενώ θα μπορεί πλέον να μένει κάτω από την ίδια στέγη με τον πατέρα του παιδιού της.

«Η κυρία Καϊλή δε συμμετείχε σήμερα στη συνεδρίαση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου λόγω προσωπικού κωλύματος. Τις επόμενες μέρες θα επανέλθει στα καθήκοντά της. Έχει κινηθεί η νομική διαδικασία για να καταργηθούν οι περιοριστικοί όροι, ιδιαίτερα της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, γιατί επιθυμεί να συμμετέχει στις συνεδριάσεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο. Με διάταξη του ανακριτή έχει επιτραπεί στον σύντροφό της Φρατζέσκο Τζιόρτζι να διαμένει στην κοινή κατοικία», ανέφερε η ανακοίνωση των συνηγόρων.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top