To TikTok του Μητσοτάκη για τo debate: «Ντιμπέι ρε, ντιμπέι»

«Όσοι προτιμήσατε μπάλα και όχι το debate, σας καταλαβαίνω σε έναν βαθμό»

Τον δικό του απολογισμό για το χθεσινό debate έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σε βίντεο, που ανήρτησε στον λογαριασμό του στο TikTok, ο πρωθυπουργός ξεκινάει απευθυνόμενος σε όσους στις 22.00 (μια ώρα αφού ξεκίνησε η τηλεμαχία, άλλαξαν κανάλι για να δουν ποδόσφαιρο, καθώς έπαιζαν η Μίλαν και η Ίντερ για τα ημιτελικά του Champions League.

Το backstage του debate, το challenge Μητσοτάκη και τα γέλια του Τσίπρα

«Για όσους προτιμήσατε να δείτε μπάλα και όχι το debate, που σε έναν βαθμό σας καταλαβαίνω, λίγες σκέψεις και τα δικά μου συμπεράσματα», σημείωσε ο πρωθυπουργός.

Debate: «Το ποιος έφαγε ή έβαλε γκολ θα κριθεί σε 10 μέρες από τώρα»

Προσωπικά προσπάθησα καταρχάς να απαντώ στις ερωτήσεις που μου γίνονταν γιατί είδα διάφορους αρχηγούς που πετούσαν τη μπάλα στην κερκίδα και βέβαια πρωτίστως να μιλήσω για το μέλλον και όχι τόσο για το παρελθόν. Αυτό που θέλετε να ακούσετε από εμάς είναι τι θέλουμε να κάνουμε στην Ελλάδα τα επόμενα 4 χρόνια. Πώς θα δημιουργήσουμε δουλειά, πώς θα αυξήσουμε τα εισοδήματα, πώς θα έχουμε μια καλύτερη Υγεία, μια πιο ισχυρή πατρίδα», επεσήμανε.

Χαμός στο Twitter για το debate: To σκονάκι, το «beef» & η καλύτερη γραβάτα

Στη συνέχεια του βίντεο εμφανίζονται διάφορα στιγμιότυπα από την προετοιμασία του κ. Μητσοτάκη, σε ένα εκ των οποίων διακρίνεται να λέει προς την κάμερα «ντιμπέι ρε, ντιμπέι», με τον χαρακτηριστικό τρόπο που το έλεγε ο Νίκος Αλέφαντος.

Το βίντεο κλείνει με τον ίδιο να λέει «καλή ξεκούραση, από αύριο πάλι στον δρόμο».

@kyriakosmitsotakis_ Ντιμπέι #kyriakosmitsotakis #debate #ekloges2023 ♬ original sound - Kyriakos Mitsotakis
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top