Μαζί Μητσοτάκης - Καραμανλής – Σαμαράς σε εκδήλωση στο Ζάππειο 

Επίδειξη ενότητας της ΝΔ με αφορμή την Ημέρα της Ευρώπης   

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και δύο πρώην πρωθυπουργοί της Νέας Δημοκρατίας, ο Κώστας Καραμανλής και ο Αντώνης Σαμαράς, μιλούν αυτή την ώρα σε εκδήλωση στο Ζάππειο, που στόχο έχει να στείλει μήνυμα ενότητας. 

Μητσοτάκης: Αύξηση του αφορολόγητου κατά 1.000 ευρώ για κάθε παιδί

Όπως μετέδωσε ο πολιτικός συντάκτης Γιώργος Ευγενίδης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star,  η Ημέρα της Ευρώπης είναι μία καλή ευκαιρία προκειμένου η Ν.Δ. να κάνει μία άσκηση ενότητας στο Ζάππειο, τον χώρο που πριν από 44 χρόνια ο Κωνσταντίνος Καραμανλής υπέγραψε την ένταξη της χώρας μας στην τότε ΕΟΚ. 

Εκδήλωση της ΝΔ στο Ζάππειο με Μητσοτάκη, Καραμανλή, Σαμαρά

Εκδήλωση της ΝΔ στο Ζάππειο με Μητσοτάκη, Καραμανλή, Σαμαρά  

ΝΔ: Οι εκπλήξεις στα ψηφοδέλτια, το «άρωμα» γυναίκας και οι ηχηρές απουσίες

Σε αυτήν την εκδήλωση δίνουν το παρών ο πρωθυπουργός και δύο πρώην πρωθυπουργοί του κόμματος  Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς, αλλά και μια σειρά κορυφαίων και ιστορικών στελεχών. 

Αυξάνεται η συσπείρωση της ΝΔ στις δημοσκοπήσεις 

Στην τελική ευθεία πριν από τις εκλογές ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιδιώκει την μέγιστη δυνατή συσπείρωση για το κυβερνών κόμμα, η οποία σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις που περιέρχονται σε γνώση του Μεγάρου Μαξίμου αυξάνεται. Με άλλα λόγια, όλο και περισσότεροι ψηφοφόροι που ψήφισαν τη ΝΔ το 2019, δηλώνουν ότι θα την ξαναψηφίσουν. 

Σαμαράς: Μήνυμα ενότητας για τις εκλογές αλλά και αιχμές για τις υποκλοπές 

Στο Μέγαρο Μαξίμου έχουν προσδοκία και από την δεξαμενή των αναποφάσιστων. Σε μία κρίσιμη συγκυρία συνεπώς και από ένα ιστορικό βήμα, ο πρωθυπουργός επιδιώκει το κυβερνών κόμμα να μπει όσο πιο ενωμένο γίνεται στην εκλογική τελική ευθεία, κάτι το οποίο επισημαίνουν στις δηλώσεις τους και τα κορυφαία στελέχη της ΝΔ. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top