«Κλειδώνουν» τα ψηφοδέλτια Επικρατείας των κομμάτων ως την Παρασκευή

 Με Χρ. Στυλιανίδη η ΝΔ - Πιθανή η υποψηφιότητα Έλενας Ακρίτα στον ΣΥΡΙΖΑ

Ψηφοδέλτια Επικρατείας: Το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star 

Η αντίστροφη μέτρηση για τα ψηφοδέλτια Επικρατείας των κομμάτων έχει ξεκινήσει, καθώς ως την Παρασκευή θα έχουν παρουσιαστεί. Ισχυρό θα είναι το στοιχείο των Ελλήνων της διασποράς, ενώ τα κόμματα προσπαθούν να πετύχουν ισορροπία ανδρών και γυναικών σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που μετέδωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο Γιώργος Ευγενίδης. 

Εκλογές: «Κλειδώνουν» τα ψηφοδέλτια στο Επικρατείας – Πρόσωπα «έκπληξη» 

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας, τα κόμματα "κλειδώνουν" τα ψηφοδέλτια Επικρατείας τους. Θα εκλεγούν 15 βουλευτές από όλα τα κόμματα, ενώ κάθε κόμμα υποχρεούται να έχει 3 Έλληνες της διασποράς στη 12μελή λίστα, ενώ ένας εξ αυτών θα πρέπει να είναι στην πρώτη τριάδα. 

Την Παρασκευή το Επικρατείας της ΝΔ – Ισορροπία ανδρών και γυναίκων στις εκλόγιμες θέσεις  

Η ΝΔ θα ανακοινώσει το ψηφοδέλτιό της το πρωί της Παρασκευής. «Κλειδωμένοι» είναι ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Στυλιανίδης και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Θεόδωρος Σκυλακάκης. Ακούγεται έντονα το όνομα της Γενικής Γραμματέως του Υπουργείου Υγείας Ειρήνης Αγαπηδάκη, ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης θέλει ισορροπία ανδρών γυναικών στις πρώτες 6 και δυνητικά εκλόγιμες θέσεις. 

Υποψήφιοι βουλευτές στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ

Υποψήφιοι βουλευτές στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ 

Μητσοτάκης στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ: Στόχος η αυτοδυναμία

Οι επιλογές του ΣΥΡΙΖΑ για το Επικρατείας - «Παίζει» η Έλενα Ακρίτα 

Ο ΣΥΡΙΖΑ «επιστρατεύει» τον τέως Αρχηγό ΓΕΕΘΑ και υπουργό Άμυνας Ευάγγελο Αποστολάκη, ακούγεται έντονα η δημοσιογράφος Έλενα Ακρίτα χωρίς ως τώρα να έχει επιβεβαιωθεί ούτε διαψευστεί, ενώ «κλειδωμένη» είναι η συμμετοχή της εκπροσώπου Τύπου Πόπης Τσαπανίδου και τον καθηγητή Ιατρικής του Χάρβαρντ Όθωνα Ηλιόπουλου από τη Διασπορά.

Υποψήφιοι βουλευτές στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ

Υποψήφιοι βουλευτές στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ 

Έλενα Ακρίτα: Η σπάνια φωτογραφία με τον γιο της, Παύλο Αρζόγλου

Άμεσα οι αποφάσεις για την Ε.Χ. στο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ

Στο ΠΑΣΟΚ, το πρόσωπο των ημερών, η Ε. Χ. που μήνυσε για βιασμό και ξυλοδαρμό τον Αλέξη Γεωργούλη, θα έχει ίσως και αύριο συζήτηση με τον Νίκο Ανδρουλάκη για τη συμμετοχή της, με κάποιους να εκτιμούν ότι θα μπορούσε να είναι και επικεφαλής του ψηφοδελτίου. Κατά τα άλλα, ακούγονται ο εκπρόσωπος Τύπου Δημήτρης Μάντζος και ο λέκτορας της Οξφόρδης Παναγιώτης Δουδωνής. 

Αλέξης Γεωργούλης: Δεν έχει σφραγιστεί το γραφείο του στις Βρυξέλλες   

Ο Π. Σαράκης στην Ελληνική Λύση, η Σ. Σακοράφα στο ΜέΡΑ25

Επικεφαλής του ψηφοδελτίου της Ελληνικής Λύσης θα είναι ο δικηγόρος Παύλος Σαράκης, ενώ ο Γιάνης Βαρουφάκης επιστρατεύει, μεταξύ άλλων, τη Σοφία Σακοράφα, τον καθηγητή Νίκο Θεοχαράκη και την ηθοποιό και πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Μάνια Παπαδημητρίου. 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top