Αλέξης Γεωργούλης: Δεν έχει σφραγιστεί το γραφείο του στις Βρυξέλλες   

Η κατάθεση με την ιδιότητα του υπόπτου - Κούγιας: Έχω προβληματιστεί

Αλέξης Γεωργούλης: Οι επόμενες κινήσεις του (video Star)  

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος  για να βρεθεί ο Αλέξης Γεωργούλης ενώπιον των Βελγικών δικαστικών αρχών .Ο ευρωβουλευτής αυτή τη στιγμή φέρει την ιδιότητα του υπόπτου για την καταγγελία που έγινε εναντίον του για βιασμό και ξυλοδαρμό  και περιμένει να του δοθεί το πράσινο φως προκειμένου να καταθέσει.

Ρώμας: «Αν ο Γεωργούλης είναι ένοχος, πρέπει να τιμωρηθεί με μεγάλη ποινή»

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star αποκάλυψε τις επόμενες κινήσεις του Ευρωβουλευτή, δεδομένου  ότι η συζήτηση για άρση ασυλίας του  καθυστερεί.

To Star στο γραφείο του Γεωργούλη στις Βρυξέλλες   

H ανταποκρίτρια του Star βρέθηκε έξω από το γραφείο του ευρωβουλευτή Αλέξη Γεωργούλη, το οποίο, σε αντίθεση με το γραφείο της Εύας Καϊλή, δεν έχει σφραγιστεί, αφού οι βελγικές Αρχές δε χρειάζεται να το ερευνήσουν.

Εύα Καϊλή: Οι στιγμές με την κόρη της - Ποια η σχέση με τον σύντροφό της

Έτσι κι αλλιώς, η ασυλία του ευρωβουλευτή δεν έχει αρθεί ακόμα και όλα δείχνουν ότι η διαδικασία θα αργήσει, αφού ούτε αύριο θα οριστεί εισηγητής για τον φάκελο Γεωργούλη στη νομική επιτροπή του Ευρωκοινοβουλίου.

Εν αναμονή της άρσης της ασυλίας, οι ευρωβουλευτές άλλων χωρών επιλέγουν να μην τοποθετηθούν. Το Star επιχείρησε να επικοινωνήσει με μέλη του Κοινοβουλίου που όμως προτίμησαν να τηρήσουν σιγήν ιχθύος.

Οι επόμενες κινήσεις του Αλέξη Γεωργούλη 

Το γραφείο του Αλέξη Γεωργούλη στο Ευρωκοινοβούλιο  μπορεί να μην έχει σφραγιστεί αλλά είναι κλειστό- όπως βλέπετε στα αποκλειστικά πλάνα του Star -  από την ημέρα που έγινε γνωστή η καταγγελία  της Ε. Χ.

Το γραφείο του Αλέξη Γεωργούλη στις Βρυξέλλες

Το γραφείο του Αλέξη Γεωργούλη στις Βρυξέλλες  

Στην ομιλία Ανδρουλάκη η Ε.Χ. που κατήγγειλε τον Αλέξη Γεωργούλη   

Ο ευρωβουλευτής  βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία, κυρίως με τους δικηγόρους του σε Βέλγιο και Ελλάδα συλλέγοντας στοιχεία τα οποια θα παραδώσουν στις ανακριτικές αρχές του Βελγίου  για το τι συνέβη σύμφωνα με τους δικούς του ισχυρισμούς  στις Βρυξέλλες τον Ιανουάριο του 2020 .Έχουν πλήρη άγνοια της δικογραφίας   και κυρίως των σωματικών βλαβών που έχουν πιστοποιηθεί στην Ελένη Χρονοπούλου

Κούγιας: Έχω προβληματιστεί για την υπόθεση αυτή 
   

«Έχω προβληματιστεί πάρα πολύ για την υπόθεση αυτή» δήλωσε στο Star και την Τασούλα Παπανικολάου ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας.        

Κόντρα Κούγια και με τον Υπουργό Υγείας Πλεύρη για τον Ηλιάδη!    

«Αυτή η δημοσιοποίηση σε έναν χρόνο που είναι εντελώς πρόωρος για τη διερεύνηση της υποθέσεως και με τόσο μεγάλη καθυστέρηση, με κάνει να είμαι ιδιαίτερα επιφυλακτικός για αυτή την καταγγελία» πρόσθεσε, ενώ επισήμανε: «Κανείς δεν κάλεσε τον κύριο Γεωργούλη, κάτι που είναι βέβαιο πως πρέπει να γίνει».  

Στο Βέλγιο θα κριθεί ο Αλέξης Γεωργούλης  - Η ασυλία βάζει φρένο σε ανακριτικές πράξεις 

Η Ε. Χ. παρακολουθεί τις εξελίξεις ζητώντας να τιμωρηθεί ο δράστης.  Νομικοί εξηγούν στο Star ότι ο Αλέξης Γεωργούλης θα κριθεί μόνο από τις βελγικές δικαστικές αρχές και όχι στην Ελλάδα.   

«Εφόσον το αδίκημα έχει πραγματοποιηθεί στις Βρυξέλλες και έχει καταγγελθεί μήνυση στις Βρυξέλλες, αρμόδιες είναι οι βελγικές δικαστικές αρχές ο Εισαγγελέας των Βρυξελλών» δήλωσε ο δικηγόρος Βρυξελλών Νίκος Κορογιαννάκης.  
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top