Ρώμας: «Αν ο Γεωργούλης είναι ένοχος, πρέπει να τιμωρηθεί με μεγάλη ποινή»

'Οσα είπε ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος στο Breakfast@Star

Δείτε όσα είπε ο Χάρης Ρώμας στο Breakfast@Star

Ο Χάρης Ρώμας μίλησε στο Breakfast@Star και τη Λιλή Πυράκη για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη και τον σάλο που έχει προκληθεί

Γερμανού για Γεωργούλη: «Θα τον συμπαθώ μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου»

«Είμαι υποχρεωμένος, όπως όλοι μας που έχουμε δημόσιο λόγο, να είμαι άκρως επιφυλακτικός γιατί υπάρχει και το τεκμήριο της αθωότητας. Το ξέρουμε κι από προηγούμενες περιπτώσεις κι η δικαιοσύνη θα κρίνει και θα αποφασίσει. Δεν κρύβω τα λόγια μου. Θέλω να πω στον κόσμο ότι η σεξουαλική κι η σωματική κακοποίηση από ανθρώπους που έχουν εξουσία απέναντι σε άλλους ή που νιώθουν ότι έχουν εξουσία, που είναι στο απυρόβλητο, θεωρώ ότι είναι κακούργημα», ανέφερε αρχικά.  

O Xάρης Ρώμας ήταν κάθετος στα όσα είπε για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη

O Xάρης Ρώμας ήταν κάθετος στα όσα είπε για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη

Γεωργούλης: «Πάω να ενημερώσω τη μάνα μου, μην πάθει τίποτα»

«Αν αποδειχθεί ότι ο Αλέξης -κι ο αδερφός μου ο ίδιος να είναι ένοχος- πρέπει να τιμωρηθεί με μεγάλη ποινή για να προφυλάσσονται κι οι άνθρωποι σε αυτές τις περιπτώσεις. Επειδή μπαίνουν μέσα πολιτικές σκέψεις και κομματικές σκοπιμότητες, εκεί δεν έχει ναι μεν αλλά... Τότε αυτό είναι υπέρ του θύτη κι όχι υπέρ του θύματος. Ακόμα κι αν είναι ο αδερφός μoυ δε θα χαριστώ κι ας είναι φίλος και συνάδελφος… Επειδή είχαμε την τύχη να αποκτήσουμε εξουσία μέσω αυτού που κάνουμε, δεν έχουμε δικαίωμα να την εκμεταλλευόμαστε με λάθος τρόπο», πρόσθεσε ο Χάρης Ρώμας. 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top