Χατζηδάκης: Η πρώτη λέξη που έγραψε ο γιος μου ήταν… ΕΦΚΑ

Η «αστεία» πρόταση γάμου στη σύζυγό του και η απάντηση για δεύτερο παιδί

«Από τότε που γεννήθηκα, αντιπαθώ τα μεγαλεία και τις κουστωδίες», είπε ο υπουργός Εργασίας, Κωστής Χατζηδάκης / Βίντεο: Mega

Σε πιο προσωπικές πτυχές της ζωής του αναφέρθηκε ο Κωστής Χατζηδάκης, σε συνέντευξη που έδωσε το Mega.

Όπως αποκάλυψε ο υπουργός Εργασίας, η λέξη ΕΦΚΑ ήταν… η πρώτη που έγραψε ο – πλέον – 5,5 ετών γιος. 

«Φωτοβολταϊκά στη Στέγη»: Επιδότηση έως και 16.000 ευρώ

«Περνάμε από ένα κτήριο στην Κηφισίας, εκεί κοντά στο Χαλάνδρι όπου μένουμε, και είναι του ΕΦΚΑ. Λέει ο μικρός “μαμά, μπαμπά ο ΕΦΚΑ”. Δεν θα το πιστέψετε, πριν από λίγο καιρό ζήτησε να γράψει. Άρχισε να γράφει τα πρώτα του γράμματα. Έγραψε ΕΦΚΑ και αμέσως μετά έβαλε ένα Χ. Γιατί ταλαιπωρεί τον μπαμπά. Είναι το πως το αντιλαμβάνεται, από αυτά που ακούει», είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός.

«Ο γιος μου, όταν άρχισε να γράφει τα πρώτα του γράμματα, έγραψε ΕΦΚΑ και αμέσως μετά έβαλε ένα Χ. Γιατί ταλαιπωρεί τον μπαμπά», είπε ο υπουργός Εργασίας

«Ο γιος μου, όταν άρχισε να γράφει τα πρώτα του γράμματα, έγραψε ΕΦΚΑ και αμέσως μετά έβαλε ένα Χ. Γιατί ταλαιπωρεί τον μπαμπά», είπε ο υπουργός Εργασίας

Ο κ. Χατζηδάκης είπε πως από τότε που γεννήθηκε αντιπαθεί τα μεγαλεία και τις κουστωδίες.

ΑΑΔΕ: Φοροδιαφυγή άνω των 600.000 από γνωστό bar restaurant στη Γλυφάδα

«Θυμάμαι, ήμουν νέος ευρωβουλευτής και πηγαίναμε σε βασιλικά παλάτια, και έλεγα στον εαυτό μου ” πώς στο καλό ζουν εδώ πέρα και δεν παθαίνουν κατάθλιψη”», σημείωσε.

Γεωργούλης: Αυτή είναι η γυναίκα που τον κατήγγειλε για βαριά κακοποίηση

«Λέω καμιά φορά για τον εαυτό μου, ευτυχώς που δεν έχω πλούσια γούστα. Έχω να πάω στην Μύκονο είκοσι χρόνια τώρα, δεν μου λείπει, αλλά ξέρω ότι αν πήγαινα κάθε τρεις και λίγο θα ήμουν αντικείμενο σχολιασμού. Έχω απόλυτη επίγνωση ότι αν κάνεις υπερβολές, θα τις βρεις μπροστά σου», συμπλήρωσε.

Η «αστεία» πρόταση γάμου στη σύζυγό του και η απάντηση για δεύτερο παιδί

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο υπουργός δέχθηκε μια… έκπληξη!

Γεωργούλης: «Θέλει την τιμωρία του», λέει ο δικηγόρος της Χρονοπούλου

Αυτή ήταν η ζωντανή σύνδεση, μέσω Skype, με τη σύζυγό του, Πόπη Καλαϊτζή

Ανάμεσα σε όσα αναφέρθηκε η κα Καλαϊτζή, ήταν και το πώς γνωρίστηκαν, αλλά και το πώς έγινε η πρόταση γάμου από τον υπουργό Εργασίας.

«Την παραμονή του γάμου, δεν είχα ακόμη δώσει δαχτυλίδι. Το έκρυψα πίσω από ένα γιαούρτι», αποκάλυψε ο υπουργός Εργασίας, Κωστής Χατζηδάκης

«Είναι αστεία η πρόταση γάμου γιατί στην ουσία… δεν έγινε ποτέ, Απλά το αποφασίσαμε. Μου έδωσε δαχτυλίδι, αλλά πότε μου το έδωσε! Μία μέρα πριν το  γάμο!», είπε.

Γεωργούλης: Τι λέει η δικηγόρος του για τις κατηγορίες

Παίρνοντας τον λόγο, ο κ. Χατζηδάκης είπε: «Είμαι αντισυμβατικός. Δε συμπαθώ τα μεγαλεία και τα λούσα. Στον γάμο μας είχαμε 80 καλεσμένους. Την παραμονή του γάμου, δεν είχα ακόμη δώσει δαχτυλίδι. Το έκρυψα πίσω από ένα γιαούρτι. Αυτό μου ήρθε, δε διεκδικώ δάφνες ρομαντισμού, αλλά σίγουρα είναι κάτι ψιλο-αλλόκοτο».

Γεωργούλης: Έρχεται καταγγελία και από πρώην ασκούμενη στο γραφείο του

Η κα Καλαϊτζή, αναφερόμενη στην πρώτη γνωριμία τους, είπε πως γνωρίστηκαν ενώ η ίδια ήταν έπαρχος Λαγκαδά.

«Ό,τι θέλει ο Θεός», είπε ο κ. Χατζηδάκης, απαντώντας σε ερώτηση για το εάν θα ήθελε δεύτερο παιδί

«Ό,τι θέλει ο Θεός», είπε ο κ. Χατζηδάκης, απαντώντας σε ερώτηση για το εάν θα ήθελε δεύτερο παιδί

«Ήθελα μια λύση με το θέμα των λεωφορείων στην περιοχή. Έστειλα μια επιστολή στον τότε  υπουργό Κωστή Χατζηδάκη και αποφάσισα να τον δω από κοντά. Πήγα με την αδερφή μου. Του ανέλυσα όλα τα θέματα, ωστόσο μου έκανε εντύπωση η γλυκύτητά του. Μου έκανε στη συνέχεια εντύπωση, όσο τον γνώριζα καλύτερα, ότι ενώ ήταν φτασμένος πολιτικός, παρέμενε ένας απλός άνθρωπος. Είναι αυτό που δείχνει: ένας πολύ καλός άνθρωπος.

Τέλος στις «μαϊμού» αναρρωτικές άδειες των δημοσίων υπαλλήλων

Τέλος, ο κ. Χατζηδάκης αποκάλυψε εμμέσως πλην σαφώς ότι θα ήθελε και ένας δεύτερο παιδί, λέγοντας με νόημα «ό,τι θέλει ο Θεός».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top