Δημoσκόπηση Pulse: Ανάκαμψη για τη ΝΔ με άνοδο μίας μονάδας

Διαφορά 5 μονάδων από τον ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου 

Η δημοσκόπηση Pulse για την πρόθεση ψήφου (Video Σκάι)    

«Ανάκαμψη» για τη ΝΔ δείχνει η δημοσκόπηση της Pulse για τον Σκάι, σε σύγκριση με την προηγούμενη δημοσκόπηση, που είχε γίνει λίγες μέρες μετά το δυστύχημα στα Τέμπη. 

Εκλογές: Η στρατηγική ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ για παροχές και κόκκινα δάνεια  

Η ΝΔ καταγράφει άνοδο συγκεκριμένα κατά μία ποσοστιαία μονάδα στην εκτίμηση ψήφου (με αναγωγή)   με τον ΣΥΡΙΖΑ να παραμένει σταθερός. 

Η διαφορά συγκεκριμένα ανάμεσα στα δύο κόμματα φθάνει στις 5 ποσοστιαίες μονάδες, έναντι 4, στα μέσα Μαρτίου, με τη ΝΔ να έχει ποσοστό  31% έναντι 26% του ΣΥΡΙΖΑ (από 30% και 26%, αντίστοιχα).

Στην εκτίμηση ψήφου, η διαφορά της ΝΔ από τον ΣΥΡΙΖΑ ανέρχεται στο  5,5%.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης, με αναγωγή επί των εγκύρων, τα κόμματα λαμβάνουν: ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής 10%, ΚΚΕ 6%, Ελληνική Λύση 4%, ΜεΡΑ25 4%, Εθνικό Κόμμα Έλληνες 3,5%, Αλλο 4%, ενώ οι αναποφάσιστοι και εκείνοι που επέλεξαν να μην απαντήσουν στο ερώτημα φτάνουν το 11,5%.

Η πρόθεση ψήφου με όλες τις απαντήσεις καταγράφει τα εξής ποσοστά ανά κόμμα: ΝΔ 29,5, ΣΥΡΙΖΑ 25, ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής 9.5, ΚΚΕ 5,5, Ελληνική Λύση 3,5, ΜεΡΑ25 3,5, Εθνικό Κόμμα Έλληνες 3, Άλλο 4, Λευκό/άκυρο/αποχή: 5 και Αναποφάσιστοι/ Δεν απαντώ: 11,5. 

Pulse: πρόθεση ψήφου με αναγωγή επί των εγκύρων

Pulse: πρόθεση ψήφου με αναγωγή επί των εγκύρων 

Στην παράσταση νίκης, («ανεξάρτητα από το τι θα ψηφίσετε, ποιο κόμμα πιστεύετε ότι θα βγει πρώτο;»), η ΝΔ λαμβάνει 52 ποσοστιαίες μονάδες (έναντι 48 στα μέσα Μαρτίου), ο ΣΥΡΙΖΑ καταγράφει 28 μονάδες (έναντι 27 στην προηγούμενη δημοσκόπηση), ενώ η διαφορά ανάμεσα στα δύο κόμματα φτάνει πλέον στις 24 μονάδες.

Pulse: Παράσταση νίκης

Pulse: Παράσταση νίκης  

Στο ερώτημα ποιος είναι καταλληλότερος για το αξίωμα του πρωθυπουργού, ο Κυριάκος Μητσοτάκης προηγείται με 36 μονάδες, έναντι 25 του Αλέξη Τσίπρα, 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top