Τσαπανίδου για συνέντευξη Μητσοτάκη: «Ασεβής, αδιάφορος και απαθής»

«Μοίρασε ευθύνες για την εθνική τραγωδία, ενώ ο ίδιος δεν ανέλαβε καμία»

To απόσπασμα της συνέντευξης του Κυριάκου Μητσοτάκη στην εκπομπή «Πρωταγωνιστές» για τη διεξαγωγή των εκλογών

Σφοδρή επίθεση κατά του πρωθυπουργού εξαπέλυσε με ανακοίνωσή της η εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πόπη Τσαπανίδου, με αφορμή τη χθεσινή του τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωταγωνιστές».

Κ. Μητσοτάκης: Toν Μάιο οι εκλογές - Όσα είπε για την τραγωδία των Τεμπών

«Σε ένα κρεσέντο πρωτόγνωρης επικοινωνιακής αναισθησίας, ο κ. Μητσοτάκης εμφανίστηκε αμέτοχος της μεγάλης εθνικής τραγωδίας και μοίρασε ευθύνες χωρίς αντίλογο, ενώ ο ίδιος δεν ανέλαβε καμία. Με ψέματα, στρεψοδικία και υπεκφυγές πούλησε το παραμύθι της επαναδιαπραγμάτευσης της σύμβασης με τη Hellenic Train, όταν ο δικός του υπουργός, ο κ. Καραμανλής. ήταν αυτός που τους χάρισε 600 εκατομμύρια λες και ήταν του ίδιου και του πρωθυπουργού του, και όχι του ελληνικού λαού» σημείωσε η Πόπη Τσαπανίδου. 

Στη συνέχεια τόνισε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης «ξέχασε τον "γαλάζιο" σταθμάρχη που είχε βύσμα στη Νέα Δημοκρατία, και τα έβαλε με το σύνολο των υπαλλήλων των σιδηροδρόμων, δικαιολογώντας την παγκόσμια πρωτοτυπία να εργάζονται σε νευραλγικές θέσεις άνθρωποι με συμβάσεις ορισμένου χρόνου».

Επίσης τον κατηγόρησε ότι «συνέχισε το εξοργιστικό ψέμα πως δήθεν λειτουργούσε η τηλεδιοίκηση στη Λάρισα, όταν μόλις χθες μετά την αυτοψία του κ. Τσίπρα οι ίδιοι οι σταθμάρχες διέψευσαν τον υπουργό του σε πανελλήνια μετάδοση».

Η Πόπη Τσαπανίδου σχολίασε και την ανακοίνωση για τη διεξαγωγή των εκλογών, σχολιάζοντας ότι «αφού τίποτα πλέον δεν του βγαίνει, ανακοίνωσε, μέσα από το σόου που έστησε, εκλογές τον Μάιο γράφοντας στα παλιά του τα παπούτσια τη Βουλή, τα υπόλοιπα κοινοβουλευτικά κόμματα και την ίδια την Πρόεδρο της Δημοκρατίας».

«Σήμερα ο κ. Μητσοτάκης έδειξε πόσο πολύ πιστεύει ότι δεν παίζει ρόλο ο αριθμός των ανθρώπινων απωλειών μιας τραγωδίας, αρκεί να πετύχει το πλάνο του. Ασεβής, αδιάφορος και απαθής» κατέληξε η εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top