Μητσοτάκης: Μάχη για να ξεριζωθεί το αναχρονιστικό κράτος

Στη σκιά της τραγωδίας των Τεμπών η συνάντηση με Χριστοδουλίδη

Τέμπη: συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για την τραγωδία (Video Star)   
 

«Θα είμαι ο πρώτος στη μάχη για να ξεριζωθεί το αναχρονιστικό κράτος» διεμήνυσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη συνάντηση με τον νέο πρόεδρο της Κύπρου Νίκο Χριστοδουλίδη, μιλώντας για την τραγωδία των Τεμπών και αναλαμβάνοντας -όπως είπε- την ευθύνη εκ μέρους του πολιτικού συστήματος. Ωστόσο το θέμα των ευθυνών για το πως φτάσαμε να θρηνούμε δεκάδες νεκρούς, πυροδοτούν καθημερινά την πολιτική αντιπαράθεση. 

Σκέρτσος στο Star: Πότε και πώς θα ανακοινωθεί η νέα ημερομηνία εκλογών

Με βαριά τη σκιά της τραγωδίας σε Ελλάδα και Κύπρο οι ηγέτες των δυο χωρών που συναντήθηκαν στο Μάξιμου εξέφρασαν την οδύνη τους για τα θύματα με τον Κυριακό Μητσοτάκη να κάνει λογο για: 
•    κενά δεκαετιών στις υποδομές
•    απαράδεκτες συμπεριφορές υπάλληλων.  

Σταθμαρχείο: Διάλογοι για σουβλάκια και χυδαία σχόλια εν ώρα υπηρεσίας

Πόπη Τσαπανίδου:  Ο κ. Μητσοτάκης τέσσερα χρόνια κυβερνά με ρουσφέτια και αναξιοκρατία

«Ποιον πείθει όμως όταν στα τέσσερα χρόνια που κυβερνά, όχι μόνο δεν έκανε τίποτα, αλλά διοίκησε με ρουσφέτια, απ’ ευθείας αναθέσεις, έναν κομματικό στρατό μετακλητών και αναξιοκρατία» έθεσε το ερώτημα από την πλευρά της η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Πόπη Τσαπανίδου

 
 
Τέμπη: Το σύνολο των συμβάσεων με τη Hellenic Train ζητά ο Τσίπρας

Τραγωδία στα Τέμπη: πολιτική αντιπαράθεση για τις ευθύνες

 

Το κλίμα οργής στην κοινωνία προκαλεί ανησυχία. Ο βουλευτής της ΝΔ Θόδωρος Ρουσόπουλος έκανε λόγο για «απαξίωση των πολιτικών» μιλώντας στον Σκάι, «η οποία έχει ξεκινήσει ξανά να γίνεται για δεύτερη φορά μέσα σε μια 12ετια και η οποία κατά τη γνώμη μου θα οδηγήσει σε μια νέα εποχή βίας», όπως προειδοποίησε.  

Από την πλευρά του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης αναφέρθηκε στην ατιμωρησία που «έρχεται σε αυτό που σωστά ο κ. Ρουσόπουλος υπογραμμίζει, δηλαδή την πίεση σε ένα κομμάτι της κοινωνίας να πάει προς τη βία, προς την ακροδεξιά».  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top