Ο Μητσοτάκης στην κηδεία του 35χρονου μηχανοδηγού

Ο Πρωθυπουργός γνώριζε προσωπικά τον μηχανοδηγό της εμπορικής αμαξοστοιχίας

Μητσοτάκης κηδεία

Στην κηδεία του 35χρονου μηχανοδηγού, ενός εκ των θυμάτων της εθνικής τραγωδίας στα Τέμπη, παραβρέθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Τέμπη: Τα μοιραία λάθη στη συνομιλία του σταθμάρχη με τον μηχανοδηγό της επιβατικής αμαξοστοιχίας - Τι δήλωσε στο Star ο πρώην εκπαιδευτής μηχανοδηγών Νικόλαος Τσουρίδης

Κ. Μητσοτάκης, Χρήστος Σταϊκούρας, Γιάννης Οικονόμου στην κηδεία του 35χρονου μηχανοδηγού, Σπύρου Βούλγαρη

Κ. Μητσοτάκης, Χρήστος Σταϊκούρας, Γιάννης Οικονόμου στην κηδεία του 35χρονου μηχανοδηγού, Σπύρου / Eurokinissi

Ο Πρωθυπουργός γνώριζε προσωπικά τον άτυχο Σπύρο, τον έναν από τους δύο μηχανοδηγούς της εμπορικής αμαξοστοιχίας. Η κηδεία του τελέστηκε στην Καισαριανή.

Ο Σπύρος έμενε στην Αθήνα και πέρασε το τριήμερο στον τόπο καταγωγής του, το Λιανοκλάδι. Αρχικά λεγόταν ότι ο Σπύρος επέβαινε ως επιβάτης στην αμαξοστοιχία, όμως ο πατέρας του εξήγησε ότι το παιδί του ήταν ένας από τους δυο μηχανοδηγούς του εμπορικού τρένου και έκανε το δρομολόγιο προς Αθήνα.

Τέμπη: «Δε μου έχει βγει ούτε ένα δάκρυ», λέει ο πατέρας του μηχανοδηγού

Ο κ. Παναγιώτης συγκλόνισε με όσα είπε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη». Όπως περιέγραψε βρισκόταν μαζί με τον γιο του το τριήμερο της Αποκριάς στο Λιανοκλάδι Λαμίας και τον πήγε στον σταθμό στις 11:00 το πρωί της Τρίτης, ώστε να φύγει για τη δουλειά του. Να πάει δηλαδή στη Θεσσαλονίκη και από εκεί να οδηγήσει την εμπορική αμαξοστοιχία προς την Αθήνα.

Ο Κ. Μητσοτάκης στην κηδεία του 35χρονου μηχανοδηγού, Σπύρου Βούλγαρη

Ο Κ. Μητσοτάκης στην κηδεία του 35χρονου μηχανοδηγού, Σπύρου / Eurokinissi

«Μιλήσαμε στο τηλέφωνο στις 21:00 και μου είπε ότι αναχωρούσε για την Αθήνα. Αυτή ήταν η τελευταία φορά που μίλησα με το παιδί μου… Είδαμε με τη γυναίκα μου στην τηλεόραση το δυστύχημα και αμέσως τηλεφώνησα στον γιο μου. Όταν είδα ότι οι κλήσεις μου δεν πραγματοποιούνται είπα ότι ο γιος μου έχει “τελειώσει ήδη”», είπε.

Πλήθος κόσμου στην κηδεία του 35χρονου μηχανοδηγού που τελέστηκε στην Καισαριανή/ Eurokinissi

Πλήθος κόσμου στην κηδεία του 35χρονου μηχανοδηγού που τελέστηκε στην Καισαριανή/ Eurokinissi

«Η πρώτη μου αντίδραση ήταν να πω ότι ο γιος μου σκοτώθηκε. Η σύζυγος μου έκλαιγε και προσπαθούσαμε να μάθουμε κάτι για τον γιο μας. Δε μας πήρε κανένας τηλέφωνο να μας ενημερώσει. Φύγαμε με τη σύζυγό μου να πάμε στο σημείο του δυστυχήματος χωρίς να πάρουμε τίποτα μαζί μας. Ήρθαμε κατευθείαν στο νοσοκομείο, όπου γινόταν ο κακός χαμός από ανθρώπους που έκλαιγαν», δήλωσε.

Δείτε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top