Τέμπη: Παραιτήθηκαν οι διοικητές του ΟΣΕ και της ΕΡΓΟΣΕ

Συγκροτείται υπερκομματική επιτροπή εμπειρογνωμόνων για τα αίτια

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε πως συγκροτείται άμεσα ανεξάρτητη και υπερκομματική επιτροπή εμπειρογνωμόνων, η οποία θα ερευνήσει τα αίτια της τραγωδίας

Τις παραιτήσεις τους για την ασύλληπτη τραγωδία στα Τέμπη υπέβαλαν οι επικεφαλής του ΟΣΕ και της ΕΡΓΟΣΕ.

Τραγωδία στα Τέμπη: «Έκανα λάθος» παραδέχθηκε ο σταθμάρχης

Την ανακοίνωση την έκανε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στο διάγγελμά του για το μεγαλύτερο σιδηροδρομικό δυστύχημα στην ιστορία της χώρας.

Τέμπη: 34 οι σοροί που δεν έχουν ταυτοποιηθεί

Τέμπη: Αυτά είναι τα πρόσωπα της τραγωδίας

Μετά την παραίτηση του υπουργού Μεταφορών Κώστα Καραμανλή, ο οποίος έλαβε την σχετική απόφαση «ως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού στη μνήμη των θυμάτων», οι πολιτικές εξελίξεις είναι ραγδαίες.

Διαδηλωτές χτύπησαν τον δημοσιογράφο του Star, Γιώργο Βότσκαρη

Τέμπη: Αυτός είναι ο σταθμάρχης - Τα λάθη που οδήγησαν στην τραγωδία

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε πως συγκροτείται άμεσα ανεξάρτητη και υπερκομματική επιτροπή εμπειρογνωμόνων, η οποία θα ερευνήσει τα αίτια της τραγωδίας.

Συγκλονιστικό ντοκουμέντο: Έτσι έγινε η ασύλληπτη τραγωδία στα Τέμπη

Τέμπη: Ατύχημα και σε προηγούμενo τρένο - «Κόπηκε καλώδιο ηλεκτροδότησης»

Hellenic Train: Εργαζόμαστε δίπλα στις Αρχές ενώ συνεχίζεται η διερεύνηση του τραγικού συμβάντος

«Καθώς η διερεύνηση των συνθηκών που προκάλεσαν το τραγικό συμβάν βρίσκεται σε εξέλιξη, η Hellenic Train, εταιρεία επιβατικών και εμπορευματικών μεταφορών, συνεχίζει να εργάζεται δίπλα στις αρχές και στους διασώστες στο σημείο του δυστυχήματος και σε όλα τα νοσοκομεία που φροντίζουν τους τραυματίες», υποστηρίζει σε ανακοίνωσή του ο πρόεδρος του Δ.Σ. της εν Ελλάδι ιταλικής κρατικής εταιρείας, καθηγητής Dario Lo Bosco.

«H Hellenic Train, η διοίκηση και οι εργαζόμενοί της, στέκεται δίπλα στις οικογένειες των θυμάτων, εκφράζοντας από καρδιάς τα πιο θερμά της συλλυπητήρια αλλά και τη δέσμευσή της για την πλήρη υποστήριξη τους καθώς και όλων των επιβατών», καταλήγει ο πρόεδρος της Hellenic Train.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top