Ρουσόπουλος στο Star: Ετοιμαζόμαστε για εκλογές τον Απρίλιο 

«Μητσοτάκης ή Τσίπρας το δίλημμα της κάλπης»  

Ο βουλευτής της ΝΔ Θ. Ρουσόπουλος στη συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και στον Γιώργο Ευγενίδη    

«Ετοιμαζόμαστε για τον Απρίλιο» τόνισε ο βουλευτής της ΝΔ στον Βόρειο Τομέα  της Β΄ Αθηνών Θεόδωρος Ρουσόπουλος, σχετικά με τον χρόνο των εκλογών, μιλώντας το βράδυ της Τετάρτης 22/2/2023 στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και στον Γιώργο Ευγενίδη.

Ημερομηνία εκλογών: Οριστικά στις 9 Απριλίου η διεξαγωγή τους! 

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Ρουσόπουλος, για την προεκλογική προετοιμασία των βουλευτών, «έχουμε ήδη αρχίσει και μαζεύουμε τα χαρτιά μας», σχετικά με τα δικαιολογητικά υποβολής της υποψηφιότητας (αντίγραφο ποινικού μητρώου κ. ά΄). 

Θ. Ρουσόπουλος: Όταν βρέθηκε στον σεισμό των 7 Ρίχτερ στην Τουρκία το 1999   

Ρουσόπουλος: Μητσοτάκης ή Τσίπρας το δίλημμα των εκλογών 

Όσον αφορά το «οπλοστάσιο» (Market Pass, λίφτινγκ στον εξωδικαστικό, αύξηση κατώτατου μισθού κ.ά. ) με το οποίο οδεύει η κυβέρνηση προς τις εκλογές, ο βουλευτής της ΝΔ στον Βόρειο Τομέα της Β΄ Αθηνών τόνισε ότι τελικά οι εκλογές κρίνονται επί τη βάσει των διλημμάτων και ο πολίτης θα κρίνει τι έχει κάνει ο κ. Μητσοτάκης στη διακυβέρνησή του και τι δεν έχει κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ στη δική του διακυβέρνηση.   

«Το δίλημμα θα είναι Μητσοτάκης ή Τσίπρας» επισήμανε ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος. 

Κατώτατος μισθός: Ποιο θα είναι τελικά το ποσοστό της αύξησης 

Η κριτική ΣΥΡΙΖΑ και τα επιδόματα 

Σχετικά με την κριτική του ΣΥΡΙΖΑ (ο οποίος μεταξύ άλλων κατηγορεί τη Νέα Δημοκρατία για «ψίχουλα» αλλά και ότι ασκούσε κριτική στην κυβέρνηση Τσίπρα για πολιτική επιδομάτων σε αντίστοιχες παροχές), ο βουλευτής της ΝΔ ανέφερε ότι «στην Ελλάδα έχουμε μία πολιτική που ενισχύει τα αδύναμα στρώματα», ενώ απάντησε στην αξιωματική αντιπολίτευση ότι «η πολιτική δεν είναι στατικό αλλά δυναμικό λειτούργημα, κρίνουμε πότε υπάρχει ανάγκη και παρεμβαίνουμε». Μάλιστα ο κ. Ρουσόπουλος σημείωσε ότι η Ελλάδα κατάφερε να παρέμβει υπέρ των ασθενέστερων στρωμάτων με πολύ πιο αποτελεσματικό τρόπο στην κρίση της πανδημίας, ακόμη και σε σύγκριση με μεγάλες χώρες της Ε.Ε. όπως η Γερμανία και η Ιταλία.      

«Καταφέραμε και αντλήσαμε κεφάλαια, αναβαθμίσαμε την οικονομία και αυτό δίνει τη δυνατότητα οικονομικής ενίσχυσης. Αυτό εκτιμάται από τον πολίτη και θα εκτιμηθεί και στις εκλογές» ανέφερε.    

Το αποτέλεσμα των εκλογών 

Απαντώντας σχετικά με το αποτέλεσμα των εκλογών και αν τελικά θα υπάρξει αυτοδυναμία ή θα χρειαστεί να σχηματιστεί κυβέρνηση συνεργασίας, ο βουλευτής του Βόρειου Τομέα της Β΄ Αθηνών εκτίμησε ότι η ΝΔ θα σχηματίσει αυτοδύναμη κυβέρνηση μετά τη δεύτερη κάλπη και υπενθύμισε ότι αυτό πιστεύουν και οι πολίτες σε ποσοστό άνω του 46% σε δημοσκόπηση.            

«Δεν αποκλείεται τίποτα στη Δημοκρατία, αλλά δε νομίζω ότι θα χρειαστεί να πάμε σε τρίτη Κυριακή» κατέληξε ο κ. Ρουσόπουλος, ο οποίος επισήμανε νωρίτερα και τη σημασία του αποτελέσματος της πρώτης Κυριακής των εκλογών.          
   

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top