Τσιάρτας: Τον «αποκηρύσσει» η οικογένειά του - Ξεσαλώνει το Τwitter

Είναι υποψήφιος βουλευτής με το κόμμα του Τζήμερου και του Κρανιδιώτη

Ο Βασίλης Τσιάρτας στα τέλη του 2022 καταδικάστηκε σε 10 μήνες φυλάκιση με αναστολή και 5.000 ευρώ χρηματική ποινή για μία τρανσφοβική ανάρτηση που είχε κάνει το 2017 / Βίντεο: Αλήθειες με τη Ζήνα

Την αποδοκιμασία τους για την επιλογή του Βασίλη Τσιάρτα να είναι υποψήφιος με το κόμμα των Θάνου Τζήμερου και Φαήλου Κρανιδιώτη στις επερχόμενες εκλογές εξέφρασαν η μητέρα και η αδερφή του.

Εκλογές 2023: «Παράθυρο» και για τρίτη εκλογική αναμέτρηση από Γεωργιάδη

Με δήλωσή τους, που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της Ημαθίας, anepikairos.gr, τον αποκηρύσσουν, τονίζοντας πως δεν θέλουν να έχουν καμία σχέση με την πολιτική του δράση.

«Εθνική Δημιουργία» : Τζήμερος-Κρανιδιώτης διέγραψαν τον Μπογδάνο

«Ουδεμία απολύτως σχέση έχουμε ή πρόκειται ή θέλουμε να έχουμε με την προσφάτως ανακύψασα πολιτική δραστηριότητα του ανωτέρω και την υποψηφιότητά του με συγκεκριμένο πολιτικό σχηματισμό», τονίζουν.

Ελλάδα - Τουρκία: Η νέα διπλωματία των σεισμών

«Ουδέποτε στην οικογένειά μας είχαμε ομοφοβικές, ρατσιστικές ή εθνικιστικές αντιλήψεις αλλά αντίθετα διαπνεόμασταν από δημοκρατικές, προοδευτικές και αλληλέγγυες ιδέες, όπως αυτές μας εμφυτεύθηκαν από τον σύζυγο και πατέρα μας Αναστάσιο Τσιάρτα και την οικογένειά του», συμπληρώνουν.

Σεισμός Τουρκία: Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη – Ερντογάν

 

Ο Βασίλης Τσιάρτας στα τέλη του 2022 καταδικάστηκε σε 10 μήνες φυλάκιση με αναστολή και 5.000 ευρώ χρηματική ποινή για μία τρανσφοβική ανάρτηση, που είχε κάνει το 2017 στα social media.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής είχε μηνυθεί από την πρόεδρο του Σωματείου Διεμφυλικών και η υπόθεσή του είχε εκδικαστεί στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών.

Ο κ. Τσιάρτας είχε ταχθεί κατά της νομοθέτησης του δικαιώματος αλλαγής ταυτότητας φύλου.

«Εύχομαι οι πρώτες αλλαγές φύλου να γίνουν στα παιδιά αυτών που ψήφισαν αυτό το αίσχος. Να δω με τι καμάρι θα κυκλοφορήσουν. ΥΓ. Νομιμοποιήστε και τους παιδόφιλους να ολοκληρώσετε τα εγκλήματα», είχε αναφέρει.

Ξεσαλώνει το twitter: Δε θα τον ψηφίσει ούτε η μάνα του

Το twitter, όπως ήταν αναμένομενο, ξεσάλωσε, με τους χρήστες να γράφουν – μεταξύ άλλων – πως… δε θα τον ψηφίσει ούτε η μάνα του.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top