Κακοκαιρία Barbara: Στο τραπέζι και η τηλεργασία ανάλογα με την εξέλιξη 

Μπαράζ συσκέψεων κυβέρνησης - κρατικού μηχανισμού στην Πολιτική Προστασία  

Η σύσκεψη στην Πολιτική Προστασία για τη διαχείριση των επιτώσεων της κακοκαιρίας Barbara (Video Star)   

Μπαράζ συσκέψεων πραγματοποιείται από το πρωί στο Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας ενόψει της κακοκαιρίας Barbara που θα «ντύσει» αύριο στα λευκά ι και την Αττική, καθώς η κυβέρνηση και ο κρατικός μηχανισμός αποφασίζουν ποια μέτρα θα ληφθούν για την Κυριακή αρχικά αλλά και τουλάχιστον για τη Δευτέρα εν συνεχεία.  

Κακοκαιρία Barbara: Ενεργοποίηση 112 και πιθανή διακοπή της κυκλοφορίας 

Όπως ανέφερε η Μαρία Αλεβιζοπούλου στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star για το πού κατέληξαν οι αρχές, στη νέα σύσκεψη η οποία ολοκληρώθηκε το μεσημέρι δόθηκαν οδηγίες σε όλους τους εμπλεκομένους φορείς για την καλύτερη δυνατή διαχείριση των συνεπειών από την εκδήλωση χιονοπτώσεων και παγετού. 

Για τον ίδιο λόγο αποφασίστηκε να σταλούν μηνύματα συναγερμού από το 112 σε Αττική, Εύβοια, Μαγνησία, Βοιωτία και Σποράδες. 

Κακοκαιρία: Κυκλοφορικά προβλήματα σε Αχαΐα – Αιτωλοακαρνανία από το χιόνι 

Πολύ σημαντικό είναι το τι θα γίνει με τα σχολεία τη Δευτέρα, κάτι που δεν έχει αποφασιστεί ακόμη καθώς θα γίνεται συνεχώς επικαιροποίηση των δεδομένων για τα  καιρικά φαινόμενα, ώρα – ώρα,  ώστε να ληφθούν οι σωστές αποφάσεις. 

Κακοκαιρία Barbara: Tην Κυριακή η απόφαση για το αν θα ανοίξουν τα σχολεία

Επίσης συζητήθηκε και το ενδεχόμενο της τηλεργασίας για τη Δευτέρα, κάτι που θα εξαρτηθεί και πάλι από την εξέλιξη της κακοκαιρίας. 

Πάντως η σύσταση προς τους πολίτες είναι να παραμένουν πολύ προσεκτικοί, να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους στις απολύτως αναγκαίες και να λάβουν όλα τα μέτρα αυτοπροστασίας. 
 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top