Νέα σφοδρή επίθεση Τσίπρα από την Πάτρα στον Μητσοτάκη 

«Δημοκρατία ή Νέα Δημοκρατία; Δικαιοσύνη ή Μητσοτάκης;» 

Σε συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Πάτρα, κατά τη διάρκεια της άτυπης προεκλογικής περιόδου που έχει ήδη ξεκινήσει, μιλά αυτή την ώρα ο πρόεδρος του κόμματος Αλέξης Τσίπρας.  

Τσίπρας: «Δημοκρατία ή Μητσοτάκης» το δίλημμα των εκλογών!  

«Δημοκρατία ή Νέα Δημοκρατία; Δικαιοσύνη ή Μητσοτάκης;»

Όπως μετέδωσε η ανταποκρίτρια του Star Κωνσταντίνα Τσεγγενέ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, στο κατάμεστο κλειστό γήπεδο του Απόλλωνα και από μια περιοχή που θεωρείται προνομιακή για τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Αλέξης Τσίπρας μίλησε για τα διλήμματα που έχουν να απαντήσουν οι πολίτες στις εκλογές, εστιάζοντας σε δυο φράσεις: «Δημοκρατία ή Νέα Δημοκρατία; Δικαιοσύνη ή Μητσοτάκης;».

Υποδοχή του Αλέξη Τσίπρα στο κλειστό γυμναστήριο του Απόλλωνα στην Πάτρα

Υποδοχή του Αλέξη Τσίπρα στο κλειστό γυμναστήριο του Απόλλωνα στην Πάτρα  

Τόνισε μάλιστα  ότι η αυξημένη προσέλευση είναι ένα δείγμα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο μπορεί να κερδίσει τις εκλογές,  αλλά και πως είναι ήδη μπροστά, με κεντρικό σύνθημα τη φράση «εμπρός μαζί για την ανατροπή». 

Στην κηδεία του πιλότου οι Σακελλαροπούλου, Μητσοτάκης και Τσίπρας

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε και στην κριτική που δέχθηκε από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για την αποχώρηση της αξιωματικής αντιπολίτευσης από τις ψηφοφορίες στη Βουλή. «Έχει και το θράσος ο ωτακουστής πρωθυπουργός να μας κάνει και μάθημα Δημοκρατίας» ανέφερε ο κ. Τσίπρας, απαντώντας στη συνέχεια και στην κριτική του κ. Μητσοτάκη  ότι ο ΣΥΡΙΖΑ επιστρέφει στο «πεζοδρόμιο» και στην «πλατεία».

Μητσοτάκης στο Υπουργικό: επιστροφή ΣΥΡΙΖΑ στον λαϊκισμό της πλατείας 

«Καλό είναι να του θυμίσουμε ότι τα πεζοδρόμια και οι πλατείες αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της δημοκρατικής παράδοσης του λαού μας» σχολίασε για το ίδιο ζήτημα.       
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top