Θεοδωρικάκος: Τι έδειξε το πόρισμα της ΕΛΑΣ για την υπόθεση του γιου του

«Δεν προέκυψε σε βάρος τους κάτι μεμπτό»

Μήνυση κατέθεσε ο Τάκης Θεοδωρικάκος στον απόστρατο αστυνομικό για την υπόθεση του γιου του - Το προσεχές διάστημα αναμένεται να προχωρήσει και σε αγωγή ζητώντας μισό εκατομμύριο ευρώ / Βίντεο από κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star

Για το πόρισμα της έρευνας στην υπόθεση που φέρεται να εμπλέκεται συγγενικό μέλος του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκου, ενημερώνει με ανακοίνωσή της η ΕΛ.ΑΣ.

Μήνυση Θεοδωρικάκου στον απόστρατο αστυνομικό για την υπόθεση του γιου του

Η έρευνα έγινε μετά από γραπτή εντολή του κ. Θεοδωρικάκου στις 26 Ιανουαρίου και αφορά το περιστατικό ελέγχου τεσσάρων ατόμων, την 21η Νοεμβρίου 2021 στην περιοχή του Αμαρουσίου Αττικής, από πέντε άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωσή της ΕΛΑΣ, διεξήχθη ο προβλεπόμενος αστυνομικός έλεγχος στα τέσσερα άτομα, και «δεν προέκυψε σε βάρος τους κάτι μεμπτό, ο έλεγχος περαιώθηκε και η εν λόγω ομάδα ΔΙ.ΑΣ. συνέχισε την περιπολία της».

Θεοδωρικάκος: Άθλιο το δημοσίευμα για τον γιο μου

Η έρευνα που περιλάμβανε καταθέσεις των εμπλεκομένων, διεξήχθη από τον Υπαρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας και το εξαχθέν πόρισμα υπογράφεται από τον Αρχηγό και τον Υπαρχηγό του Σώματος.

Νωρίτερα, ο κ. Θεοδωρικάκος κατέθεσε μήνυση εναντίον του απόστρατου αστυνομικού που κατήγγειλε συγκάλυψη σε υπόθεση στην οποία φέρεται να εμπλέκεται ο γιος του υπουργού. 

Ο κ. Θεοδωρικάκος μετέβη μαζί με τον δικηγόρο του, Αλέξη Κούγια, στον Άρειο Πάγο και κατέθεσε τη μήνυση.

Θεοδωρικάκος

Στον Άρειο Πάγο κατέθσε μήνυση κατά του απόστρατου αστυνομικού ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος / Eurokinissi (Γιάννης Παναγόπουλος)

Tηλεφώνημα στήριξης Μητσοτάκη σε Θεοδωρικάκο από το Τόκιο

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

«Ύστερα από γραπτή εντολή του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, που δόθηκε την 26 Ιανουαρίου 2023, διεξήχθη έρευνα για το περιστατικό ελέγχου 4 ατόμων, την 21 Νοεμβρίου 2021 στην περιοχή του Αμαρουσίου Αττικής, από πέντε άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Την έρευνα, η οποία περιλαμβάνει καταθέσεις των εμπλεκομένων, διεξήγαγε ο Υπαρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας και το εξαχθέν πόρισμα υπογράφεται από τον Αρχηγό και τον Υπαρχηγό του Σώματος.

Σύμφωνα με αυτό, διεξήχθη ο προβλεπόμενος αστυνομικός έλεγχος, ο οποίος περιλάμβανε έλεγχο των δελτίων ταυτοτήτων των 4 πολιτών μέσω τερματικού και σωματική έρευνα των ελεγχόμενων, αφού πρώτα τους ζητήθηκε η εναπόθεση όλων των αντικειμένων που έφεραν μαζί τους, με αρνητικό αποτέλεσμα.

Από τις παραπάνω ενέργειες δεν προέκυψε σε βάρος τους κάτι μεμπτό, ο έλεγχος περαιώθηκε και η εν λόγω ομάδα ΔΙ.ΑΣ. συνέχισε την περιπολία της».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top