Tηλεφώνημα στήριξης Μητσοτάκη σε Θεοδωρικάκο από το Τόκιο

Τα ευρήματα που έχουν κατατεθεί στο Εσωτερικών Υποθέσεων

Φωτογραφίες ντοκουμέντο από τα ευρήματα που έχουν κατατεθεί στο Εσωτερικών Υποθέσεων / Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star

Για μεθοδευμένο σχέδιο και συκοφαντίες όσον αφορά τις καταγγελίες περί συγκάλυψης σε υπόθεση συγγενικού του προσώπου, έκανε λόγο ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος στην πρώτη δήλωσή του μετά την θύελλα που προκλήθηκε. Η αντιπολίτευση ζητά παραιτήσεις ενώ η υπόθεση διερευνάται απο το Εσωτερικών Υποθέσεων και δύο εισαγγελείς.

Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για καταγγελίες: «Αναπαραγωγή ψεμάτων»

Τις κρίσεις και την προσωπική πικρία ορισμένων αξιωματικών που αποστρατεύτηκαν «βλέπει» πίσω απο τις καταγγελίες ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη. Ο Τάκης Θεοδωρικάκος επιτίθεται στον πρώην επικεφαλής του Εσωτερικών Υποθέσεων, για την υπόθεση της νέας Greek Mafia αλλά ρίχνει τα βελη του και στην αξιωματική αντιπολίτευση.

«Ο διοικητής δεν παρείχε ουτε καν τη στοιχειώδη ενημέρωση στον ίδιο τον υπουργό για πολύ σοβαρές ποινικές υποθέσεις που είχαν σταλεί σε αυτόν και αφορούσαν ενδεχόμενες συναλλαγές κακοποιών με αστυνομικούς. Παρά τις μεθοδεύσεις και τις σκευωρίες σε βάρος μας προχωράμε.Επιτρέψτε μου επίσης να θυμήσω στην αντιπολίτευση 183 δολοφονιίες ανεξιχνίαστες. Ειναι ευθύνη να κάνουμε τα πάντα για να το αντιμετωπίσουμε» ανέφερε ο Τάκης Θεοδωρικάκος. 

Ο Κυβερνητικός εκπρόσωπος ρωτήθηκε για τις καταγγελίες περί συγκάλυψης υπόθεσης ναρκωτικών με εμπλοκή στενού συγγενικού προσώπου του Υπουργού. Αφησε αιχμές για τον χρόνο που επέλεξε ο αξιωματικός να παρουσιαστεί στην Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων, δηλαδη δύο χρόνια μετα το συμβάν και τη στιγμή που αποστρατεύτηκε.

Θεοδωρικάκος: Άθλιο το δημοσίευμα για τον γιο μου

Τα ευρήματα που έχουν κατατεθεί στο Εσωτερικών Υποθέσεων

Το Star φέρνει στο φως οπτικό ντοκουμέντο που έχει κατατεθεί στην Υπηρεσία αλλά και το τι φέρεται να έχει ισχυριστεί ο πρώην επικεφαλής της Αμεσης Δράσης.

Στη φωτογραφία βλέπουμε τα ευρήματα που όπως καταγγέλλεται εντοπίστηκαν το βράδυ της 21ης Νοεμβρίου του 2021.

Είναι σακουλάκια με κάνναβη και σύνεργα για τη χρήση της, χαρτάκια τσιγάρου και αναπτήρας. Εχουν τοποθετηθεί πάνω σε υπηρεσιακή μηχανή.

Τα ευρήματα που έχουν κατατεθεί στο Εσωτερικών Υποθέσεων

Αυτα είναι τα ευρήματα που κλήθηκε να εξαφανίσει, όπως καταγγέλλει ο ανώτατος αξιωματικός.

O αξιωματικός που κάνει την καταγγελία ισχυρίζεται ότι δυο χρόνια δεχόταν πιέσεις και το τελευταίο 4μηνο απειλές.

Το Εσωτερικών Υποθέσεων αναμένεται να πάρει καταθέσεις από τους τέσσερις αστυνομικούς της ΔΙΑΣ, τον εκφωνητή του Κέντρου Άμεσης Δράσης, τον επικεφαλής της βάρδιας, τον πρώην Διοικητή Άμεσης Δράσης και τον πρώην Αρχηγό της ΕΛΑΣ Μιχάλη Καραμαλάκη.

Κομβικό σημείο για την έρευνα είναι αν οι επικοινωνίες έγιναν μέσω ασυρμάτου ώστε να έχουν καταγραφεί.

Tηλεφώνημα στήριξης Μητσοτάκη σε Θεοδωρικάκο από το Τόκιο

Κατά πληροφορίες του Star, σήμερα το μεσημέρι ο Τάκης Θεοδωρικάκος είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Κυριάκο Μητσοτάκη από το Τόκιο όπου βρισκόταν ο Πρωθυπουργός. Tις επόμενες μέρες σίγουρα θα βρεθούν και από κοντά, καθώς την Πέμπτη συνεδριάζει και το Υπουργικό Συμβούλιο. 

Oι πληροφορίες του Star για το τηλεφώνημα στήριξης Μητσοτάκη σε Θεοδωρικάκο 

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε αυτό το τηλεφώνημα, ο κ. Μητσοτάκης έστειλε μήνυμα στήριξης στον υπουργό του απέναντι στις εκκρεμότητες που έχουν προκύψει μετά τις κρίσεις.

Μάλιστα, η εικόνα στήριξης επιβεβαιώνεται και από αρμόδια κυβερνητική πηγή του Μαξίμου που κάνει λόγο για «στήριξη στην προσπάθεια εκκαθάρισης εκβιαστικών μεθόδων» που έχουν ακολουθηθεί. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top