«Καρατομείται» ο δήμαρχος Ιάσμου που απέλυσε υπαλλήλους σαν «γκιουλενιστές»

«Καταπέλτης» η αναφορά της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αν. Μακεδονίας-Θράκης

«Καρατομείται» ο μουσουλμάνος δήμαρχος Ιάσμου στη Ροδόπη,  Μουμίν Οντέρ, ο οποίος λειτουργούσε ως εντολοδόχος του καθεστώτος Ερντογάν, όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Ευγενίδης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. 

Ο δήμαρχος Ιάσμου απέλυσε εργαζομένους ως «Γκιουλενιστές»

Όπως ανέφερε, πρόκειται «για μια πολύ σοβαρή υπόθεση, διότι δεν παύεται κάθε μέρα ένας δήμαρχος». Ο μουσουλμάνος Δήμαρχος του Ιάσμου, έχει μπει στο στόχαστρο της Πολιτείας  εδώ και αρκετές εβδομάδες, διότι λέγεται ότι λειτουργούσε ως «ενεργούμενο»  του Ερντογάν και σε θέματα λειτουργίας του Δήμου του,   

Ιμάμογλου κατά Ερντογάν από την Αθήνα: Θέλουμε Βαλκάνια χωρίς Σουλτάνους! 

Συγκεκριμένα ο κ. Οντέρ φέρεται να «ξήλωσε»  τους αντιδημάρχους του, επικαλούμενος λόγους… «εθνικής ασφάλειας», ενώ τους αποκάλεσε και «γκιουλενιστές». Για τον ίδιο λόγο, «ξήλωσε»  επίσης επικεφαλής των υπηρεσιών του Δήμου και δεν ανανέωσε και τις συμβάσεις εργαζομένων του δήμου Ιάσμου. Όσους υπαλλήλους δεν μπορούσε να πειράξει, γιατί ήταν μόνιμοι, τους επιφύλαξε πειθαρχικές διώξεις. 

Όλα αυτά ο υπουργός Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης, δεν τα άφησε να πέσουν κάτω, ζήτησε αναφορά από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας Θράκης, η οποία ήταν καταπέλτης. Πλέον ο δήμαρχος βαίνει προς παύση και η υπόθεσή του πάει στο Πειθαρχικό Συμβούλιο για να εκπέσει οριστικά. 

Δημόσιο: Νέο προσοντολόγιο – κλαδολόγιο ανακοίνωσε ο Βορίδης  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top