Θέμης Χειμάρας: Προκαταρκτική έρευνα από την οικονομική εισαγγελία

Έλεγχος όλων των συμβάσεων των εταιρειών στο πόθεν έσχες του

Για συμβάσεις 400.000 ευρώ με το Δημόσιο από εταιρεία του βουλευτή της ΝΔ Θέμη Χειμάρα κάνει λόγο το Documento (Βίντεο: Μεσημεριανό Δελτίο Ειδήσεων STAR) 

Προκαταρκτική εξέταση για τον πρώην βουλευτή Θέμη Χειμάρα διέταξε ο εισαγγελέας οικονομικού εγκλήματος Χρήστος Μπαρδάκης.

Με βάση τα δημοσιεύματα, ο κ. Μπαρδάκης ζητά να διερευνηθεί η ενδεχόμενη τέλεση απιστίας και ηθικής αυτουργίας στην απιστία καθώς και κάθε άλλου αυτεπαγγέλτως διωκόμενου αδικήματος.

Ποια είναι η Ελένη Μακρή Θεοδώρου που παίρνει τη θέση του Θέμη Χειμάρα

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οικονομικός εισαγγελεάς με την παραγγελία του ζητά να ελεγχθούν όλες οι συμβάσεις των εταιρειών τις οποίες έχει δηλώσει στο πόθεν έσχες του ο πρώην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, από τις 17 Ιουλίου του 2019 και μετά.

Θέμης Χειμάρας: Παραιτήθηκε ο βουλευτής της ΝΔ

Πρόκειται για τις εταιρείες Θεμιστοκλής Χειμάρας, Energy Network, Ενεργειακή Κεντρικής Ελλάδος και Nextshop, στις οποίες φέρεται να συμμετείχε ο πρώην βουλευτής.

Documento: Συμβάσεις 400.000 ευρώ με το Δημόσιο του βουλευτή ΝΔ Χειμάρα  

Ο οικονομικός εισαγγελείς ζητά να ερευνηθεί εάν προκύπτουν συμβάσεις που συνήφθησαν κατά παράβαση του άρθρου 57 του Συντάγματος με το Δημόσιο, ΟΤΑ και οποιοδήποτε φορέα του ευρύτερου δημόσιου τομέα.

Αννα Ευθυμίου: Τι απαντά στις καταγγελίες για τις «συμβάσεις με το Δημόσιο»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top