Documento: Συμβάσεις 400.000 ευρώ με το Δημόσιο του βουλευτή ΝΔ Χειμάρα   

Χειμάρας: Δε γνώριζα - Θα προβώ άμεσα σε ενέργειες  

Documento: Συμβάσεις 400.000 ευρώ με το Δημόσιο από εταιρεία του βουλευτή της ΝΔ Θ. Χειμάρα (Video Star) 

Συμβάσεις εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ με το Δημόσιο φέρεται να έχει συνάψει η εκτυπωτική εταιρεία βουλευτή της ΝΔ, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Documento. Τι έχει συμβεί μετέδωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star η Ράνια Τραγόμαλλου.

Documento: Δημοσίευμα με αποδεικτικά στοιχεία για παρακολούθηση Χατζηδάκη

Όπως ανέφερε, πρόκειται για τον βουλευτή της ΝΔ, εκλεγμένο στην Φθιώτιδα, Θέμη Χειμάρα.  Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας η επιχείρηση εκτυπώσεων του βουλευτή από το 2019 έχει αναλάβει πάνω από 270 συμβάσεις από δήμους της περιφέρειάς του και δημόσιους φορείς.

Υποκλοπές: Παρέμβαση Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για το Documento   

Η εκτυπωτική εταιρεία του εισέπραξε τουλάχιστον 400.000 ευρώ, γράφει το δημοσίευμα. Ο ίδιος εξέδωσε ανακοίνωση υποστηρίζοντας ότι δεν γνώριζε πως θα έπρεπε να αλλάξει κάτι σε σχέση με την επιχείρησή του. Ότι δε γνώριζε δηλαδή πως υπάρχει ασυμβίβαστο, αλλά και πως δεν είχε λόγω κοινοβουλευτικών υποχρεώσεων προσωπική εποπτεία της επιχείρησης. 

Στο τέλος της ανακοίνωσης  ο βουλευτής της ΝΔ επισημαίνει: «Δηλώνω δε, ότι θα προβώ άμεσα σε ενέργειες για να αρθεί το υφιστάμενο κώλυμα στο πρόσωπό μου».    

Το κλίμα για τον βουλευτή πριν από την ανακοίνωση ήταν βαρύ. Η  κυβέρνηση έχει λάβει γνώση για το θέμα και τις επόμενες ημέρες θα δούμε αν θα υπάρξουν εξελίξεις. 

ΣΥΡΙΖΑ: απόσπασμα της ανακοίνωσης για τον βουλευτή της ΝΔ Θ. Χειμάρα

ΣΥΡΙΖΑ: απόσπασμα της ανακοίνωσης για τον βουλευτή της ΝΔ Θ. Χειμάρα  

Ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωση του κάνει λόγο  για ένα ακόμα σκάνδαλο απευθείας αναθέσεων αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Πλιάτσικο 400.000 ευρώ από τον Βουλευτή της ΝΔ Χειμάρα –Ασυμβίβαστο ανάμεσα στην ηθική και τα έργα των κυβερνητικών βουλευτών», 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top