Αννα Ευθυμίου: Τι απαντά στις καταγγελίες για τις «συμβάσεις με το Δημόσιο»

Η βουλευτής της ΝΔ αρνείται κατηγορηματικά όσα της προσάπτονται

Ανυπόστατες χαρακτηρίζει τις καταγγελίες του Παύλου Πολάκη η βουλευτής της ΝΔ, Άννα Ευθυμίου / Βίντεο: Σκάι

Για ανυπόστατη καταγγελία κάνει λόγο η Άννα Ευθυμίου, απαντώντας στον Παύλο Πολάκη και όσα κατήγγειλε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ περί «δουλειών» της με το Δημόσιο.

Σε ανάρτησή της η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας υποστηρίζει, μεταξύ άλλων, ότι η καταγγελία είναι ανυπόστατη και τονίζει ότι δεν έχει οποιαδήποτε σχέση με εταιρεία του Δημοσίου, ότι δεν έχει συνάψει καμία σύμβαση όσο είναι βουλευτής και ότι κανένα συγγενικό της πρόσωπο τουλάχιστον α’ βαθμού δε μετέχει σε εταιρεία που συνάπτει συμβάσεις με το Δημόσιο ή τον ευρύτερο δημόσιο τομέα.

H… ψαριά του δύτη Πολάκη με τα ονόματα Πάτση και Χειμάρα!   

Όπως αναφέρει, είναι κατ’ αποκοπή δικηγόρος του ΕΦΚΑ από το 2008, η σχέση είναι σχέση εντολής, η οποία δεν εμπίπτει στο συνταγματικό ασυμβίβαστο.

Τα εισοδήματα της, δε -όπως υποστηρίζει- βαίνουν μειούμενα κάθε χρόνο γιατί κλείνει τις υποθέσεις της.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Απολογισμός της χρονιάς που πέρασε

Μάλιστα, σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης παραθέτει σχετικά αποδεικτικά στοιχεία προκειμένου να στοιχειοθετήσει τα λεγόμενά της και δηλώνει πως βρίσκεται «στη διάθεση οποιουδήποτε για να διασταυρώσει την αλήθεια των ισχυρισμών της».

Ημερομηνία εκλογών: Ποιο είναι το βασικό σενάριο

Ο κ. Πολάκης είχε καταγγείλει πως η βουλευτής της ΝΔ «παραβίαζε (αν και δικηγόρος) κι το Σύνταγμα, παρέχοντας νομικές υπηρεσίες σε σταθερή βάση προς τον ΕΦΚΑ».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top