H… ψαριά του δύτη Πολάκη με τα ονόματα Πάτση και Χειμάρα!   

Αγιασμός των  υδάτων με το βλέμμα στις εκλογές για τους πολιτικούς αρχηγούς

Αγιασμός των υδάτων με το βλέμμα στις εκλογές για τους πολιτικούς αρχηγούς αύριο, ενώ μαίνεται η αντιπαράθεση μετά την παραίτηση Θέμη Χειμάρα.

Documento: Συμβάσεις 400.000 ευρώ με το Δημόσιο του βουλευτή ΝΔ Χειμάρα   

Ο Παύλος Πολάκης σχολίασε όμως με τον δικό του τρόπο τις τελευταίες εξελίξεις. Φορώντας καταδυτική στολή, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επιδεικνύει την ψαριά του σε ανάρτηση στο facebook και δίνει στους ροφούς και τις στείρες που έπιασε με το ψαροντούφεκο, ονόματα... «γαλάζιων στελεχών» που είτε είδαν την πόρτα εξόδου είτε θεωρεί ο ίδιος ότι έπρεπε να φύγουν. Ανάμεσα στα ονόματα που έδωσε και αυτά των Ανδρέα Πάτση και Θέμη Χειμάρα!   

H ψαριά του Π. Πολάκη με ονόματα στελεχών της ΝΔ    

H ψαριά του Π. Πολάκη με ονόματα στελεχών της ΝΔ  

Η ανάρτηση του Π. Πολάκη στο facebook για την ψαριά του  

 

Πάτσης: Τι…ξέχασε να εξετάσει η Βουλή και τι ξέχασε να δηλώσει ο ίδιος 

Οικονόμου: Ο ΣΥΡΙΖΑ μας κουνάει το δάχτυλο αλλά δικά του στελέχη δεν είχαν παραιτηθεί  
  

Ένα 24ωρο μετά την παραίτηση του Θ. Χειμάρα, στο παρασκήνιο έντονη είναι η φημολογία ότι μπορεί να υπάρχουν και άλλοι βουλευτές, σε Βόρεια Ελλάδα και Πελοπόννησο, που έκαναν δουλειές με το Δημόσιο. 

Η κυβέρνηση λέει από την πλευρά της ότι δεν ξέρει τίποτα, αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να ξαναπολιτευτεί ο Θέμης Χειμάρας και αντεπιτόθεται.

«Υπήρξαν οι περιπτώσεις δύο υπουργών του ΣΥΡΙΖΑ, της κυρίας Γεροβασίλη  και του κυρίου Φλαμπουράρη» δήλωσε στον Σκάι 100,3 ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, ο οποίος πρόσθεσε ότι «ήταν μέτοχοι σε εταιρείες, έπαιρναν δουλειές από φορείς του ευρύτερου Δημοσίου» και κατέληξε στη σχετική αναφορά του: «Δεν θυμάμαι να παραιτήθηκε ούτε ο κύριος Φλαμπουράρης ούτε η κυρία Γεροβασίλη».   

Οικονόμου για εκλογές: Από την άνοιξη και μετά ίσως ξεκινήσει η διαδικασία

Μητσοτάκης: η κυβέρνηση έχει κάνει σημαντική πρόοδο σε ζητήματα παιδικής δικαιοσύνης

Στην αφετηρία των 100 ημερών από τις εκλογές, που αναμένεται να διεξαχθούν τον Απρίλιο ή και τον Μάιο, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε το «Σπίτι του Παιδιού», έναν από τους δύο ειδικά διαμορφωμένους χώρους  για κατάθεση, με τη βοήθεια ψυχολόγου, παιδιών – θυμάτων σεξουαλικής κακοποίησης.  

Μητσοτάκης: Επισκέφθηκε για πρώτη φορά το «Σπίτι του Παιδιού»

«Η χώρα μας βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης, από την τελευταία που ήταν, στο πεδίο της φιλικής προς τα παιδιά Δικαιοσύνης» δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Μητσοτάκης.   

Στην Κωσταντινούπολη ο Ανδρουλάκης

Στην Κωνσταντινούπολη, ως προσκεκλημένος του Οικουμενικού Πατριάρχη, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης, επισκέφθηκε τη Μεγάλη του Γένους Σχολή και το Ζωγράφειο Λύκειο. 

Στην Κωνσταντινούπολη ο Νίκος Ανδρουλάκης

«Για εμάς είναι πρώτη προτεραιότητα να συνεχίσει να χτυπά δυνατά η καρδιά του Ελληνισμού εδώ, να υπάρχει ο πολιτισμός μας και η κουλτούρα μας» τόνισε από την Κωνσταντινούπολη. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top