Ποια είναι η Ελένη Μακρή Θεοδώρου που παίρνει τη θέση του Θέμη Χειμάρα

Η εκπαιδευτικός είναι η πρώτη επιλαχούσα από τον νομό Φθιώτιδας

Ελένη Μακρή - Θεοδώρου

Τη θέση του Θέμη Χειμάρα στην ΚΟ της ΝΔ, ο οποίος παραιτήθηκε από το βουλευτικό του αξίωμα, αναλαμβάνει η πρώτη επιλαχούσα στον νομό Φθιώτιδας, Ελένη Μακρή - Θεοδώρου. 

Θέμης Χειμάρας: Παραιτήθηκε ο βουλευτής της ΝΔ

Όπως αναφέρει η ίδια στο βιογραφικό της που είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα της, έχει διατελέσει βουλευτής Φθιώτιδας με τη Νέα Δημοκρατία από τον Ιούνιο του 2012 έως τον Ιανουάριο του 2015. Τον Δεκέμβριο του 2017 αναγορεύτηκε Διδάκτορας στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Η Ελένη Μακρή Θεοδώρου

Η Ελένη Μακρή Θεοδώρου

Γεννήθηκε στη Λαμία και τα πρώτα της χρόνια έζησε με την οικογένεια της στον Δομοκό. Σπούδασε στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και Πολιτικές Επιστήμες στο Πάντειο Πανεπιστήμιο (Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών). Αργότερα, παρακολούθησε το πρόγραμμα μετεκπαίδευσης στο Μαράσλειο Διδασκαλείο και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στην Εκπαίδευση Ενηλίκων και Δια Βίου Μάθηση στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει εργαστεί ως εκπαιδευτικός της Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης σε σχολεία της Βοιωτίας και Φθιώτιδας, ως Διευθύντρια στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Λαμίας και για δύο χρόνια άσκησε καθήκοντα προϊσταμένης στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Λαμίας.

​Είναι παντρεμένη με τον Μάριο Θεοδώρου και έχει δύο γιους, τον Φάνη και τον Βαγγέλη. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top