Μητσοτάκης: Άκουσε τα κάλαντα στο Μαξίμου μαζί με τη Μαρέβα

Παραδοσιακά κάλαντα έψαλαν και στην Κατερίνα Σακελλαροπούλου

Τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα άκουσαν, όπως κάθε χρόνο, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας και οι πολιτικοί αρχηγοί / Βίντεο από μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων Star

Χριστουγεννιάτικα κάλαντα από διάφορες περιοχές της Ελλάδας άκουσαν στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, η σύζυγός του Μαρέβα-Γκραμπόφκσι Μητσοτάκη και τα παιδιά τους Κωνσταντίνος και Δάφνη.

Μητσοτάκης - Αλβανία: «Συμπαραστάτης στα δίκαια αιτήματα σας»

Τα κάλαντα είπαν στον πρωθυπουργό και την οικογένειά του τα παιδιά του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού, η Δημοτική Φιλαρμονική Αμφιλοχίας και τα μέλη της «Ευξείνου Λέσχης» Ποντίων Νάουσας.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τη σύζυγό του και τα παιδιά τους, αντάλλαξαν μαζί τους ευχές και χριστουγεννιάτικα δώρα.

Χριστουγεννιάτικα κάλαντα από διάφορες περιοχές της Ελλάδας άκουσαν στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης

Χριστουγεννιάτικα κάλαντα από διάφορες περιοχές της Ελλάδας στο Μέγαρο Μαξίμου / Intime

Χριστουγεννιάτικα κάλαντα από διάφορες περιοχές της Ελλάδας άκουσαν στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης 

Κυριάκος Μητσοτάκης, Μαρέβα Γρκαμπόφσκι Μητσοτάκη και ο γιος τους Κωνσταντίνος Μητσοτάκης / Intime

Παρών και ο... Πίνατ στα χριστουγεννιάτικα κάλαντα στο Μέγαρο Μαξίμου

Παρών και ο... Πίνατ στα χριστουγεννιάτικα κάλαντα στο Μέγαρο Μαξίμου, που έκλεψε τις εντυπώσεις / Eurokinissi (Τατιάνα Μπόλαρη) 

Εγκαίνια έκθεσης «Ένδυμα Ψυχής» από Σακελλαροπούλου στο Μουσείο Ακρόπολης

Παραδοσιακά Κάλαντα Χριστουγέννων από τη Θράκη μέχρι το ακριτικό Καστελλόριζο και μαντινάδες για υγεία και ευημερία άκουσε σήμερα η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου στο Προεδρικό Μέγαρο.

 Κάλαντα στο Προεδρικό

 Κάλαντα στο Προεδρικό / Eurokinissi (Γιάννης Παναγόπουλος)

Ξεχωριστή στιγμή, που συγκίνησε τόσο την κυρία Σακελλαρόπουλου, όσο και όλους τους παρευρισκόμενους, ήταν όταν η πολυβραβευμένη κυρία Ευαγγελία Ξενοπούλου, Πρόεδρος του Σωματείου «Μουσικοχορευτική Ομάδα Καστελλόριζου» έψαλε τα παραδοσιακά κάλαντα του νησιού και αφιέρωσε ένα δικό της τραγούδι στην αείμνηστη Κυρά της Ρω.

Τσίπρας από Κορυδαλλό: Πανηγυρίζουν για τα 20 ευρώ στα σούπερ μάρκετ

Παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα κάλαντα άκουσαν ο Αλέξης Τσίπρας και η σύντροφος του Μπέτυ Μπαζιάνα, καθώς ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, υποδέχθηκε στα γραφεία του κόμματος την Αδελφότητα Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Πειραιά και Βορειοηπειρωτικούς Συλλόγους υπό την αιγίδα της Δημοκρατικής Ένωσης Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας - ΟΜΟΝΟΙΑ.

Παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα κάλαντα άκουσαν ο Αλέξης Τσίπρας και η σύντροφος του Μπέτυ Μπαζιάνα

O Αλέξης Τσίπρας με τη Μπέτυ Μπαζιάνα / Eurkinissi (Μιχάλης Καραγιάννης)

Ο κ. Τσίπρας με τη σύντροφο του μοίρασαν και δέχτηκαν δώρα ενώ αντάλλαξαν και ευχές με τα μέλη των συλλόγων.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top