Δημήτρης Μάντζος για Καϊλή: «Στην πολιτική δεν υπάρχουν συναισθήματα»

Τι απάντησε για τη φιλία Ανδρουλάκη - Καϊλή

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, κ. Δημήτρης Μάντζος μίλησε ζωντανά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και τον Γιώργο Ευγενίδη για την υπόθεση διαφθοράς που σχετίζεται η Εύα Καϊλή και έχει προκαλέσει πολιτικό «σεισμό».

Εύα Καϊλή: Τι είναι το σκάνδαλο διαφθοράς του Κατάρ στο οποίο εμπλέκεται

Ο κ. Μάντζος ρωτήθηκε πώς γίνεται να βρίσκεται στο επίκεντρο μιας τόσο σοβαρής υπόθεσης μια ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ και να τη χρεώνουν σαν κόμμα στη ΝΔ, χαρακτηρίζοντάς την Δούρειο Ίππο.

Ανδρουλάκης: Η Καϊλή λειτουργούσε ως Δούρειος Ίππος της ΝΔ

«Είδαμε και μία οργίλη αντίδραση και του κυβερνητικού εκπροσώπου και του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας. Εγώ θα έλεγα ότι αν ψάχνουν απαντήσεις στο γιατί είναι Δούρειος Ίππος στη ΝΔ δεν έχουν παρά να αναζητήσουν τις πρόσφατες αναρτήσεις του κ. Άδωνι Γεωργιάδη, του κ. Γρηγόρη Δημητριάδη στα social media. Ακόμα και σήμερα αν αναζητήσουν τις δηλώσεις του κ. Πέτσα, που ούτε λίγο, ούτε πολύ, σχεδόν θρηνεί για την απώλεια μίας καθαρής φιλελεύθερης σοσιαλδημοκρατικής φωνής».

ΠΑΣΟΚ: Να παραδώσει την έδρα η Εύα Καϊλή

Στο ερώτημα γιατί τώρα κάνουν ότι δεν τη ξέρουν στο ΠΑΣΟΚ, παρά του γεγονότος ότι η κ. Καϊλή και ο κ. Ανδρουλάκης υπήρξαν στενοί πολιτικοί και προσωπικοί φίλοι επί χρόνια και μόνο στις τελευταίες εσωκομματικές εκλογές η κ. Καϊλή στήριξε τον Ανδρέα Λοβέρδο στις εκλογές, εκείνος απάντησε: 

«Υπάρχει μεγάλη κλιμάκωση στις πολιτικές επιλογές της κ. Καϊλή. Ξέρετε στην πολιτική δεν υπάρχουν συναισθήματα».

Όσο για αν θα της πάρει την έδρα το ΠΑΣΟΚ, ο κ. Μάνζτος απάντησε: «Δεν υπάρχει καμία ανοχή σε ζητήματα διαφάνειας και διαφθοράς. Γι' αυτό και έγινε αυτόματα και ακαριαία η διαγραφή της από το ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής και γι' αυτό από σήμερα έχουμε ζητήσει την επιστροφή της έδρας της κ.Καϊλή στην παράταξημε την οποία εξελέγη».

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top