Ανδρουλάκης: Η Καϊλή λειτουργούσε ως Δούρειος Ίππος της ΝΔ

Οταν η Εύα Καϊλη αποθέωνε το Κατάρ για… πρωτοπορία στα εργασιακά δικαιώματα

"Σεισμό" προκάλεσαν στη Χαριλάου Τρικούπη οι εξελίξεις. Το ΠΑΣΟΚ και η ομάδα των ευρω-σοσιαλιστών ΔΙΕΓΡΑΨΑΝ την Εύα Καιλή, ενώ στελέχη του κόμματος ζητούν να παραδώσει την έδρα της/Μεσημεριανό Δελτίο Ειδήσεων Star 10/12/22
 

«Το σύστημα εξουσίας της ΝΔ χρησιμοποιούσε ως “δούρειο ίππο” την κ. Εύα Καϊλή. Είχε τις ίδιες αγωνίες με τους ευρωβουλευτές της ΝΔ για τις υποκλοπές και την επιτροπή Pega». Αυτό τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης, σε πρωινή συνέντευξή του στον ΑΝΤ1, όταν κλήθηκε να σχολιάσει τις τελευταίες καταιγιστικές εξελίξεις σχετικά με την ευρωβουλευτή.

O Νίκος Ανδρουλάκης με την Εύα Καϊλή/EUROKINISSI

O Νίκος Ανδρουλάκης με την Εύα Καϊλή/EUROKINISSI

«Προσπαθούσε να υποβαθμίσει το θέμα των υποκλοπών»

Επιχειρηματολόγησε δε, λέγοντας: «Από τις 26 Ιουλίου και μετά υπήρξε μια εξέλιξη που με οδήγησε να πάρω μια απόφαση και να την συζητήσω στην ευρωομάδα των σοσιαλιστών.

ΠΑΣΟΚ: Να παραδώσει την έδρα η Εύα Καϊλή

Από την πρώτη ώρα που πήγα στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου για την καταγγελία μου μετά τον εντοπισμό του Predator, η κ. Καϊλή έκανε δήλωση πως αυτό είναι κάτι σύνηθες, ότι αυτό συμβαίνει συχνά και σε πολλούς, και στην ίδια και σε άλλους ευρωοβουλευτές ενώ κάτι τέτοιο δεν συνέβη.

Στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για τις υποκλοπές ο Ανδρουλάκης

Ακόμη, ενημερώθηκα ότι στην Επιτροπή Pega της Ευρωβουλής που ασχολείται με τις υποκλοπές προσπαθούσε να υποβαθμίσει το θέμα και ότι επεδίωκε να μην συζητηθεί το θέμα αυτό στην Ολομέλεια της Ευρωβουλής».

Εύα Καϊλή: H παρουσίαση δελτίου, η πολιτική και το σκάνδαλο διαφθοράς

Ο Ν. Ανδρουλάκης σημείωσε ότι εκτός από το θέμα των υποκλοπών, «την ενημερώσαμε να δηλώσει αποχή στις εκλογές για τον Γραμματέα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και ψήφισε τον υποψήφιο του ΕΛΚ».

Εύα Καϊλή: Ποιος είναι ο Ιταλός σύντροφός της, Φραντσέσκο Τζόρτζι

«Δεν είμαι δικαστής»

Οταν η Εύα Καϊλη αποθέωνε το Κατάρ για… πρωτοπορία στα εργασιακά δικαιώματα/Kontra24 9/12/22
 

Σε ό,τι αφορά την εμπλοκή της στην υπόθεση διαφθοράς τόνισε:

Δεν είμαι δικαστής. Από την προηγούμενη εβδομάδα με ξένισε η αναφορά στο Κατάρ και πήρα δημοσίως αποστάσεις από τις θέσεις της. Επί της ουσίας δεν ξέρω που θα πάει αυτή η υπόθεση. Χθες βράδυ πήρα την απόφαση αυτή για να προστατεύσω την παράταξη.

Διεγράφη η Εύα Καϊλή από το ΠΑΣΟΚ με απόφαση Ανδρουλάκη

Η διαγραφή έγινε για πολιτικούς λόγους. Το ποτήρι δεν είναι μισογεμάτο, έχει ξεχειλίσει. Ήδη από τον Σεπτέμβριο είχα ενημερώσει το προεδρείο των Ευρωσοσιαλιστών πως δεν θα ήταν στα ψηφοδέλτια ξανά η κ. Καϊλή.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top